counter

Kardashian-West: Τελικά είναι μαζί;

Kardashian-West: Τελικά είναι μαζί;
Kardashian-West: Τελικά είναι μαζί;

Τα τελευταία νέα σχετικά με τη σχέση των Kardashian-West έχουν ως εξής: Ναι, η Kim ήθελε να χωρίσουν. Τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για εκείνη τον τελευταίο καιρό, κάτι το οποίο προφανώς είχε αντίκτυπο και σε εκείνον (ο άνθρωπος μπήκε σε ψυχιατρική κλινική!), γεγονός το οποίο κλόνισε τα θεμέλια του γάμου τους.

Η δύσκολη φάση, σύμφωνα με φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού, δεν έχει περάσει ακόμα. Ωστόσο, η Kim Kardashian αποφάσισε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον γάμο της. Πως; Ο άνθρωπος “κλειδί”, φυσικά, ήταν ο ίδιος ο σύζυγός της, ο οποίος την έπεισε να παραμείνει μαζί του και να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα. Προκειμένου να τα καταφέρουν, μάλιστα, της υποσχέθηκε πως θα δουλέψει σκληρά προκειμένου να λύσει τα ψυχολογικά θέματα που τον απασχολούν.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, η Kim δείχνει μία χαρά… Όμορφη και λαμπερή όπως την ξέρουμε. Ο Kanye από την άλλη, κατά τη διάρκεια της κοινής εξόδου τους, δεν έσκασε ούτε ένα χαμογελάκι… Το ζευγάρι πήγε εχθές να γευματίσει με την αδερφή της Kim, Kourtney Kardashian, στο Calabasas. Από εκεί είναι και οι φωτογραφίες που δείχνουν την παρέα κατά τη διάρκεια της εισόδου και της εξόδου από το εστιατόριο στο οποίο συναντήθηκαν. Το τι είπαν, μπορεί να το δούμε στην τηλεόραση κάποια στιγμή…

  

Photos: Fameflynet/Visualhellas.gr

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR