counter

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Κίμων Κουρής: Είναι το νέο ζευγάρι της πόλης

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Κίμων Κουρής: Είναι το νέο ζευγάρι της πόλης
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Κίμων Κουρής: Είναι το νέο ζευγάρι της πόλης

Τα lifestyle νέα παρουσίασε και αυτή την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται» ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (3/2) - Powered by Cherī up

Τα νέα της showbiz από τον Χρήστο Κούτρα

Αρχικά, ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στην επιστροφή του Στέλιου Ρόκκου στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβηκε ξανά στην πίστα νυχτερινού μαγαζιού της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε στο πλευρό της Λένας Ζευγαρά. Μάλιστα, στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha προβλήθηκε ένα βίντεο, που απεικονίζει τον Στέλιο Ρόκκο στη σκηνή να ευχαριστεί τον κόσμο που τον στήριξε αυτό το διάστημα.

Να θυμίσουμε πως ο Στέλιος Ρόκκος στις 14 Ιανουαρίου ένιωσε μια αδιαθεσία και γι’ αυτό επισκέφτηκε το νοσοκομείο της Λήμνου, με τους γιατρούς να ζητούν την μεταφορά του στην Αθήνα, καθώς παρουσίαζε συμπτώματα εμφράγματος. Ο τραγουδιστής ήρθε με C-130 στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε τα πέντε θέματα της εβδομάδας που αγαπήθηκαν από τους αναγνώστες του FTHIS.GR και πήραν τα περισσότερα “κλίκς”.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Κίμων Κουρής: Είναι ζευγάρι!

Ακόμη, ο διευθυντής του FTHIS.GR αποκάλυψε πως το νέο ζευγάρι της πόλης είναι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής. Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα, έκαναν και μια κοινή εμφάνιση στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ηθοποιών στο Σύνταγμα. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως τη σχέση του ζευγαριού που πρόκειται να συνεργαστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι”, την είχε αναφέρει πρώτος ο Χρήστος Κούτρας μέσω quiz την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Χρήστος Κούτρας όμως, είχε και σήμερα ένα κουίζ για το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα ανέφερε πως δύο ηθοποιοί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς που πρωταγωνιστούν γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα, οι δύο τους είχαν ήδη σχέσεις με άλλα πρόσωπα, όπου τις διέκοψαν για να είναι μαζί.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR