counter

Ιλλιγιώδες ντεκολτέ στο stage της Victoria's Secret

Ιλλιγιώδες ντεκολτέ στο stage της Victoria's Secret
Ιλλιγιώδες ντεκολτέ στο stage της Victoria's Secret

Από τη Χριστίνα Μόνη

Στο ετήσιο fashion show της Victoria’s Secret  οι εμφανίσεις των top model είναι εντυπωσιακές και σίγουρα οι δημιουργίες είναι ακόμη πιο μοναδικές.Αυτό δεν σημαίνει όμως πως  το ίδιο εντυπωσιακές  είναι και οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών που συνοδεύουν με τις performance τους τα «αγγελάκια»  της Victoria’s Secret.

Μια τέτοια μοναδική εμφάνιση έκανε η Selena Gomez η οποία φόρεσε ένα μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα. H Selena Gomez αποκάλυψε λίγο καιρό πριν πως  πάσχει από λύκο, μια σπάνια ασθένεια η οποία αποτελεί απειλή για την ίδια της τη ζωή της. Η ίδια παραδέχτηκε μάλιστα, πως κάνει χημειοθεραπείες για να ελέγξει τα συμπτώματα της σοβαρής ασθένειας που αντιμετωπίζει.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη η εμφάνιση της δείχνει πως έχει την θέληση για να τα καταφέρει και θα το κάνει. Τόσο το μπούστο όσο και τα πόδια της 23χρονης star ήταν σε κοινή θέα με όσους παρευρέθηκαν στην επίδειξη μόδας να την απολαμβάνουν.

Η Selena Gomez έδωσε τον καλύτερο της εαυτό on stage και σίγουρα αυτή ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει ever . Η ίδια απήλαυσε την performance αυτή καθώς η συμμετοχή της στο show που θεωρείται ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως.


 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR