counter

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού παίρνουν διαζύγιο

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού παίρνουν διαζύγιο
Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού παίρνουν διαζύγιο

Μετά από επτά χρόνια σχέσης και τρία χρόνια έγγαμου βίου, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού αποφάσισαν να χωρίσουν.

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας. Κανονικά, θα το κάναμε  ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του ταμπλόιντ δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Ο,τιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον», προσθέτουν χωρίς όμως να γίνεται καμία αναφορά στα αίτια του χωρισμού» ήταν η κοινή ανακοίνωσή τους στο Reuters.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φήμες που θέλουν την Άνιστον να είναι ξανά με τον Μπραντ Πιτ φούντωσαν αμέσως.

Η Tζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού είναι μαζί από τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν το 2015.

Όπως είναι αναμενόμενο, το διαζύγιο αποτελεί no1 είδηση παγκοσμίως!

Πηγή φωτογραφίας: abacapress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR