counter

Η Τατιάνα Στεφανίδου με peep toe ankle boots, sexy outfit βγήκε βόλτα στην Κηφισιά με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Η Τατιάνα Στεφανίδου με peep toe ankle boots, sexy outfit βγήκε βόλτα στην Κηφισιά με τον Νίκο Ευαγγελάτο
Η Τατιάνα Στεφανίδου με peep toe ankle boots, sexy outfit βγήκε βόλτα στην Κηφισιά με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Τατιάνα Στεφανίδου με sexy outfit και τον Νίκο Ευαγγελάτο στην καθιερωμένη τους βόλτα στην Κηφισιά. Το ζευγάρι που μένει στα βόρεια προάστια αγαπάει πολύ το περπάτημα και τις βόλτες και βρίσκει πάντα χρόνο παρά τις καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που φροντίζουν να μένουν μόνοι τους χωρίς τα παιδιά τους Λυδία και Νικόλα.

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου απόλαυσαν τη βόλτα τους χέρι χέρι και αφού περιπλανήθηκαν στα στενάκια έκαναν και τα ψώνια τους. Την παράσταση έκλεψε η δυναμική παρουσιάστρια η οποία φημίζεται για το υπέροχο στυλ της και τις ενδυματολογικές της επιλογές. Αυτή τη φορά τα peep toe ankle boots που επέλεξε να φορέσει κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων όσοι την είδαν.

Η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος μετρούν δέκα περίπου χρόνια γάμου και δεκαπέντε χρόνια σχέσης και παρά τις δυσκολίες και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, έχουν καταφέρει να κρατούν αναμμένη τη φλόγα του έρωτά τους. Γι’ αυτό και στο πρόγραμμά τους έχουν πάντα λίγο χρόνο για να μην βαλτώνει η σχέση τους και να κρατιέται ενεργή.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα από το sexy outfit της. Συνδυάζοντας άψογα την στενή μαύρη φούστα της, με άνοιγμα, με ένα δερμάτινο τζάκετ κοντό έδειχνε γεμάτη αυτοπεποίθηση στο πλευρό του συζύγου της.

Τα μακριά μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά αναδείκνυαν το λαμπερό της πρόσωπο, ενώ τα peep toe ankle boots της ολοκλήρωναν το sexy outfit της. Ο Νίκος Ευαγγελάτος πρέπει να ένιωθε περήφανος που κρατούσε από το χέρι την εντυπωσιακή σύζυγό του, η οποία περπατούσε και έτριζαν τα πεζοδρόμια.

Οι δυο τους απόλαυσαν την λίγη ώρα που κατάφεραν να ξεκλέψουν για να βρεθούν μαζί και ήταν όλο χαμόγελα και καλή διάθεση.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR