counter

Η σύντροφος του Χρανιώτη είναι κατά 22 χρόνια μικρότερή του

Η σύντροφος του Χρανιώτη είναι κατά 22 χρόνια μικρότερή του
Η σύντροφος του Χρανιώτη είναι κατά 22 χρόνια μικρότερή του

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένας από τους πιο δυναμικούς παίκτες του Survivor. Ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτει, ωστόσο, η Σπυριδούλα Κάμπου στην ιστοσελίδα iapopsi, ο Γιώργος Χρανιώτης εδώ και λίγους μήνες είναι σε σοβαρή σχέση και μάλιστα πολύ ερωτευμένος. Φίλοι του ηθοποιού αποκάλυψαν, λοιπόν, ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν στο Survivor δεν ήταν η δημοσιότητα, αλλά η εμπειρία και το οικονομικό κέρδος.

Το μόνο που έκανε τον Γιώργο Χρανιώτη ωστόσο να στενοχωρηθεί φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο, είναι το ότι άφησε πίσω του, την 22χρονη σύντροφό του. Όσοι έχουν δει μάλιστα τη νεαρή, την περιγράφουν ως μία κούκλα. Η ίδια είναι πτυχιούχος χορεύτρια, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη γραφιστική. Όσο για τη γνωριμία τους; Αυτή έγινε μέσω κοινών φίλων το περασμένο καλοκαίρι στην Τήνο, ενώ ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Και μπορεί ο Γιώργος Χρανιώτης να είναι 44 ετών και η αγαπημένη του 22, ωστόσο η διαφορά ηλικίας δεν αποτελεί εμπόδιο στη σχέση τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR