counter

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Φιλίππου: "Έπιασα μεγάλο πάτο όταν..."

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Φιλίππου: "Έπιασα μεγάλο πάτο όταν..."
Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Φιλίππου: "Έπιασα μεγάλο πάτο όταν..."

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Φιλίππου στο περιοδικό "Λοιπόν" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τεράστια απώλεια που βιώνει από τότε που η μητέρα της έφυγε από τη ζωή. Η ηθοποιός συγκλονίζει λέγοντας ότι η μητέρα της, απλά, κοιμήθηκε χωρίς να ξυπνήσει ποτέ. Το σοκ ήταν μεγάλο, τονίζει, καθώς δεν ήταν καθόλου προετοιμασμένη να το αντιμετωπίσει. 

Διαβάστε επίσης: Τα συγκινητικά λόγια της Μαρίας Φιλίππου για τη Νατάσα Μανίσαλη του "Εμείς κι εμείς"

"Έπιασα μεγάλο πάτο, όταν “έχασα” τη μητέρα μου. Ήταν ένας νέος άνθρωπος, πολύ κοντά μας, πηγαινοερχόταν στην Κύπρο, ήταν ποιήτρια, βραβευμένη πανευρωπαϊκά. Η μάνα μου κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε. Ξαφνικά, τη βρήκε η αδελφή μου. Ήταν μεγάλο σοκ, δεν ήμουν προετοιμασμένη να το αντιμετωπίσω" είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός επισημαίνοντας ότι δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας της, έχοντας τον αριθμό του τηλεφώνου της αποθηκευμένο, ακόμα, στο  κινητό της ,ενώ δεν κρύβει ότι κάποιες φορές περνά από το μυαλό της η σκέψη να την πάρει τηλέφωνο, μήπως και το σηκώσει...

"Το τηλέφωνό της είναι ακόμα στο κινητό μου αποθηκευμένο και λέω πολλές φορές “μήπως πάρω τη μαμά και το σηκώσει;” είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: "Αυτή ήταν, για μένα, μια πολύ δύσκολή περίοδος της ζωής μου. Νιώθω ότι υπάρχει με έναν τρόπο γύρω μου η μάνα μου, το ξέρω. Δεν υπάρχει το σώμα και η καθημερινότητα, αλλά το πνεύμα και η ψυχή υπάρχουν. Ο θάνατος είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, είναι το μόνο που τρέμω".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR