counter

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους κάνει ρετούς τις φωτογραφίες της

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους κάνει ρετούς τις φωτογραφίες της
Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους κάνει ρετούς τις φωτογραφίες της

Τον φυσικό της εαυτό έβαλε στόχο να αναδείξει η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από το νέο της διαδικτυακό κανάλι, μοιράζεται όλα τα μεγάλα και μικρά μυστικά μαζί μας, που έχουν να κάνουν με την τέλεια εξωτερική εμφάνιση.

Μέσα από τη νέα της ανάρτηση, η Σίσσυ Χρηστίδου συμβούλεψε τις διαδικτυακές της φίλες για τις τέλειες φωτογραφίες στο Instagram, αλλά και τις πόζες τις οποίες έχει επιλέξει να παίρνει μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε δίαιτα και μας δείχνει το γεύμα της

«Όταν ποζάρω φροντίζω να είναι λαμπερό το δέρμα μου και ενυδατωμένο, ενώ προτιμώ να φοράω μόνιμες βλεφαρίδες. Δεν τις βγάζω ποτέ.  Σημαντικό είναι να είσαι πάντα ο εαυτό σου και να μην κλωτσάει η εικόνα σου από αυτό που είσαι, με αυτό που βλέπουν. Όσο αφορά τώρα το σώμα, το πιο σημαντικό είναι η πόζα. Πρέπει να στηθείς σωστά, αυτό αλλάζει όλη την εικόνα που μπορεί να έχει το σώμα σου», αποκαλύπτει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μάλιστα περιγράφει όλα τα βήματα για τη σωστή φωτογραφία στα social media.

«Όσο αφορά το ρετούς στις φωτογραφίες μου, προτιμώ πάντα τα σωστά φίλτρα. Ειδικά στις selfies πριν ποζάρεις πρέπει να δείξεις σωστά τι γωνίες του προσώπου σου. Επιλέγω φίλτρα που τονίζουν το χρώμα των μαλλιών μου και είναι αρκετά ζεστά. Χρησιμοποιώ επίσης το ludwing του Instagram γιατί σε κάνει να φαίνεσαι πιο μαυρισμένη. Ειδικά στις selfies πριν ποζάρεις πρέπει να δείξεις σωστά τι γωνίες του προσώπου σου» αποκαλύπτει για τις φωτογραφίες της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR