counter

Η νέα δικαστική διαμάχη του Ηλία Κρασσά με την πρώην σύζυγό του

Η νέα δικαστική διαμάχη του Ηλία Κρασσά με την πρώην σύζυγό του
Η νέα δικαστική διαμάχη του Ηλία Κρασσά με την πρώην σύζυγό του

Το τελευταίο επεισόδιο της πολύχρονης κόντρας του Ηλία Κρασσά και της πρώην συζύγου του, με την οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά, διαδραματίστηκε χθες στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, καθώς ο επιχειρηματίας βρέθηκε ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για τρίτη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες!

Όπως αναφέρει λοιπόν η εφημερίδα Espresso, μόλις επτά ημέρες μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή για ενδοοικογενειακή απειλή, ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά κάθισε στο σκαμνί για αρπαγή ανηλίκων κατά συρροήν, ύστερα από μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του η Ευαγγελία Μπάρλα τον Νοέμβριο του 2011.

Ο Ηλίας Κρασσάς παρέστη κανονικά στο δικαστήριο ωστόσο η πλευρά της Ευαγγελίας Μπάρλα προσκόμισε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο το πρωί ένιωσε αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο της Νέας Ιωνίας, όπου οι γιατροί που την εξέτασαν της συνέστησαν ανάπαυση μιας ημέρας.

Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα της αναβολής για λόγους υγείας με την πλευρά του επιχειρηματία να αντιδρά και τη συνήγορο του Ηλία Κρασσά να τονίζει: «Δεν συναινούμε στο αίτημα! Έχουμε 28 ποινικά δικαστήρια με την κυρία Μπάρλα. Θέλουμε να τελειώνει όλο αυτό.» .

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η πρώην σύζυγος του Ηλία Κρασσά είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία πριν από μια εβδομάδα για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, αλλά και απειλή με αφορμή έναν επεισοδιακό καυγά που είχαν τον Ιανουάριο του 2011.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR