counter

Η Khloe Kardashian παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος!

Η Khloe Kardashian παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος!
Η Khloe Kardashian παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος!

Η Khloe Kardashian, η δεύτερη κόρη από την οικογένεια Kardashian, θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και το ανακοίνωσε η ίδια καθώς ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, την οποία αγκαλιάζει μαζί με τα χέρια του ο συντρόφου της, Tristan Thompson.

Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «Το μεγαλύτερο όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! Θα αποκτήσουμε μωρό! Περίμενα και ονειρευόμουν όμως ο Θεός είχε σχέδιο για όλα. Ήξερε τι έκανε. Απλά έπρεπε να Τον εμπιστευτώ και να είμαι υπομονετική. Ορισμένες στιγμές ακόμη αδυνατώ να πιστέψω πως η αγάπη μας δημιούργησε τη ζωή. Tristan σε ευχαριστώ που με αγαπάς με τον τρόπο σου! Σε ευχαριστώ που μου συμπεριφέρεσαι σαν Βασίλισσα! Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω όμορφη σε κάθε επίπεδο! Tristan όμως σε ευχαριστώ περισσότερο που θα με κάνεις ΜΑΝΟΥΛΑ! Έχεις κάνει αυτή την εμπειρία ακόμη πιο μαγική από ότι είχα σκεφτεί ποτέ μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο υπέροχος είσαι αυτή την περίοδο της ζωής μου! Σε ευχαριστώ που με κάνεις τόσο χαρούμενη αγάπη μου! Σας ευχαριστώ και όλους για την αγάπη και τα θετικά vibes! Ξέρω ότι κρατήσαμε τη σιωπή μας για αρκετό διάστημα, όμως θέλαμε να απολαύσουμε όλο αυτό οικογενειακά και ιδιωτικά. Να απολαύσουμε αυτές τις σημαντικές στιγμές μόνο για εμάς. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Είμαι ευγνώμων, ενθουσιασμένη, αγχωμένη, γεμάτη χαρά και ταυτόχρονα τρομοκρατημένη. Όμως είναι το καλύτερο συναισθηματικό συνονθύλευμα της ζωής μου!»

 

H Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR