counter

Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχεται: "Είμαι άνθρωπος που έχω καταθλιπτικές τάσεις"

Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχεται: "Είμαι άνθρωπος που έχω καταθλιπτικές τάσεις"
Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχεται: "Είμαι άνθρωπος που έχω καταθλιπτικές τάσεις"

Στο περιοδικό PEOPLE και την Σόνια Καζόνι μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις καταθλιπτικές τάσεις που έχει και ότι είναι ένα κορίτσι με θλίψη από μικρή που μέσα από αυτήν βρίσκει τον εαυτό της.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

-Οι στίχοι από ποιήματα που συνηθίζεις να δημοσιεύεις στο Instagram τελευταία είναι μελαγχολικοί. Αυτή είναι η διάθεση σου αυτό τον καιρό;

Πάντα είμαι σε μελαγχολική διάθεση. Παρόλο που είμαι ευδιάθετη και κεφάτη στην παρέα, παρόλο που έχω την υγεία μου και είναι καλά η οικογένεια μου, είμαι άνθρωπος που έχω καταθλιπτικές τάσεις. Το έχω δουλέψει με ψυχολόγο και το δουλεύω και με τον εαυτό μου.

Διαβάστε επίσης: Καινούργιου για Ηλιάκη: "Στεναχωρήθηκα όταν την είδα στην Μενεγάκη..."

-Είναι κάτι που σου συμβαίνει έντονα τα τελευταία χρόνια;

Όχι είμαι έτσι από παιδί. Αλλά τον τελευταίο καιρό, που δεν έχω μια σχέση, που μένω σε ένα σπίτι μόνη μου, κλείνομαι πιο πολύ στον εαυτό μου. Τα βιβλία για μένα είναι διέξοδος και αυτά που επιλεγώ να διαβάσω-Δημουλά, Λειβαδίτης- είναι λίγο πιο στενάχωρα. Μέσα από τη θλίψη νιώθω σαν να βρίσκω τον εαυτό μου. Από παιδί είχα μια τάση πεσιμισμού και μου άρεσε να διαβάζω κείμενα πεσιμιστών. Μου έλεγε η μαμά μου <<βρε παιδί μου, τόσο ωραία λογοτεχνικά βιβλία υπάρχουν, γιατί να διαβάζεις μόνο τα βαριά, από Καρυωτάκη μέχρι τον Τάφο του Κωστή Παλαμά;>>  (σ.σ. την ποιητική συλλογή που έγραψε με αφορμή το θάνατο του γιου του.)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR