counter

Η Kate Middleton αναλαμβάνει ένα από τα προηγούμενα καθήκοντα του πρίγκιπα Harry

Η Kate Middleton αναλαμβάνει ένα από τα προηγούμενα καθήκοντα του πρίγκιπα Harry
Η Kate Middleton αναλαμβάνει ένα από τα προηγούμενα καθήκοντα του πρίγκιπα Harry

Η Kate Middleton θα αναλάβει ένα από τα βασιλικά καθήκοντα του πρίγκιπα Harry, καθώς σύμφωνα με την Daily Mail, η Δούκισσα του Cambridge πρόκειται να είναι η νέα "προστάτιδα" της Rugby Football Union.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια η Kate Middleton δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και μεταξύ άλλων, έχει παρακολουθήσει πολλούς αγώνες ράγκμπι παρέα με τον πρίγκιπα William, ο οποίος με τη σειρά του είναι προστάτης της Ουαλικής Ένωσης Ράγκμπι.

Έναν περίπου χρόνο πριν, δημοσίευμα της "Sunday Times" ανέφερε ότι η Kate θα γινόταν "προστάτης" της Rugby Football Union, αλλά και της Rugby Football League, δυο ομάδες που βρισκόταν υπό την προστασία του αδερφού του συζύγου της.

Ήταν το 2017 όταν ο πρίγκιπας Harry διαδέχτηκε τη γιαγιά του, τη Βασίλισσα Ελισάβετ κι έγινε προστάτης της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Ράγκμπι. Το 2021, όμως, η αιγίδα επανήλθε στη βασίλισσα, αφού ο Harry και η Meghan Markle επιβεβαίωσαν ότι δεν θα επέστρεφαν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Εκείνη την περίοδο τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν: «Μετά από συνομιλίες με τον Δούκα, η Βασίλισσα επιβεβαίωσε ότι αποχωρώντας από το έργο της Βασιλικής Οικογένειας δεν είναι δυνατό να συνεχίσουν με τις ευθύνες και τα καθήκοντα που συνεπάγονται μια ζωή δημόσιας υπηρεσίας...  Επομένως, οι επίτιμοι στρατιωτικοί διορισμοί και οι βασιλικές χορηγίες που κατείχαν ο Δούκας και η Δούκισσα θα επιστραφούν στην Αυτής Μεγαλειότητα, προτού αναδιανεμηθούν μεταξύ των εργαζομένων μελών της Βασιλικής Οικογένειας».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR