counter

Η εξομολόγησή της για τον πατέρα της: "Θυμάμαι έντονα την ημέρα του θανάτου του"

Η εξομολόγησή της για τον πατέρα της: "Θυμάμαι έντονα την ημέρα του θανάτου του"
Η εξομολόγησή της για τον πατέρα της: "Θυμάμαι έντονα την ημέρα του θανάτου του"

Ζένια ΜπονάτσουΗ κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθα Κουτουμάνου, Ζένια, μίλησε σε συνέντευξη της στο περιοδικό "People" για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Η Ζένια Μπονάτσου που είναι πλέον 17 χρόνων λέει στη συνέντευξη της: "Ήμουν 7 ετών όταν έφυγε. Δεν θυμάμαι, δυστυχώς, καταστάσεις που έχω ζήσει με τον μπαμπά. Είναι λες κι όλα όσα ζήσαμε να διαγράφηκαν. Ούτε τα ταξίδια που κάναμε θυμάμαι. Υπάρχουν κάποιες εικόνες αμυδρές, σαν ενός λεπτού βίντεο, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Θυμάμαι έντονα την ημέρα του θανάτου, αλλά τίποτε από τα χρόνια που προηγήθηκαν. Θυμάμαι μόνο πράγματα που έκανα εγώ ως παιδί, αλλά ούτε τον μπαμπά ούτε τη μαμά ούτε πράγματα που κάναμε μαζί" εξομολογείται στο περιοδικό.

"Είναι σαν να έκανε delete.Δεν είναι περίεργο αυτό;" αναρωτιέται η Ζωή Λάσκαρη ενώ η μητέρα της Μάρθα Κουτουμάνου συμπληρώνει "Δεν ξέρω αν αυτό συνέβη στη Ζένια ως άμυνα για ο,τι προηγήθηκε. Πριν είχε τρομερή αδυναμία στον πατέρα της και ο Βλάσσης σε εκείνη. Ήταν τρελό το δέσιμο που είχαν κι εγώ το χαιρόμουν. Υπήρξαν ντουετάκι φοβερό. Αμέσως μετά το θάνατο του, η Ζένια θυμόταν. Και μετά άρχισε να ξεχνάει. Σαν να αντέδρασε ο οργανισμός της...".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR