counter

Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή με μίνι, μπότες πάνω απ' το γόνατο & κότσο

Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή με μίνι, μπότες πάνω απ' το γόνατο & κότσο
Η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή με μίνι, μπότες πάνω απ' το γόνατο & κότσο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε πριν μερικές μέρες σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για δύο λόγους. Ο πρώτος, ήταν η κοπή της πίτας για το προσωπικό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94,9 σε εστιατόριο του εμπορικού κέντρου και αμέσως μετά, η Σταματίνα έκανε μια βόλτα στα εμπορικά καταστήματα, αγοράζοντας ένα δώρο για καλή της φίλη η οποία είχε γενέθλια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε πολύ κομψή και ταυτόχρονα casual εμφάνιση. Επέλεξε λευκή πουκαμίσα με σχέδια, μίνι τζην φούστα και γρκι καστόρινες μπότες που έφταναν πάνω από το γόνατο. Η Σταματίνα είχε πιάσει τα μαλλιά της σε ατημέλητο κότσο, αναδεικνύοντας έτσι το πρόσωπό της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει τον 5ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει με τις δημόσιες εμφανίσεις της.

"Όταν πήγα στο γιατρό και µου είπε πως περιµένουµε µωρό, ήταν απρόσµενο, αλλά πολύ µεγάλη ευτυχία. Αιφνιδιάστηκα, καθώς ήταν στην καθιερωµένη επίσκεψη που κάνει µια γυναίκα στο γιατρό µετά από µια κύηση για να δει πως όλα είναι καλά. Εγώ έµαθα ότι όλα είναι καλά και πως η µικρούλα µας θα αποκτήσει σύντοµα αδελφάκι!" είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People, σχετικά με την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR