counter

Η δύσκολη περίοδος που δοκιμάζει τις αντοχές και την υγεία της Ελένης Μενεγάκη: Όλες οι λεπτομέρειες

Η δύσκολη περίοδος που δοκιμάζει τις αντοχές και την υγεία της Ελένης Μενεγάκη: Όλες οι λεπτομέρειες
Η δύσκολη περίοδος που δοκιμάζει τις αντοχές και την υγεία της Ελένης Μενεγάκη: Όλες οι λεπτομέρειες

Μία δύσκολη περίοδο που δοκιμάζει τις αντοχές και τα νεύρα της περνάει η Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα δεν το κρύβει από το τηλεοπτικό της κοινό που τη λατρεύει. Η βασίλισσα της τηλεοπτικής ζώνης έχει επιστρέψει εντυπωσιακή και αδυνατισμένη, όμως αυτό δεν είναι ολοκληρωτικά αποτέλεσμα δίαιτας. «Εμείς θα είμαστε εδώ μέχρι όποτε και πάντα ίδιοι! … Το καλοκαίρι πρόσεχα λίγο τη διατροφή μου, είπα εντάξει δεν γίνεται… αλλά μετά με περίμεναν χαρές και ήρθα και αποτελειώθηκα!» είχε πει χαρακτηριστικά στη δεύτερη εκπομπή της σεζόν η παρουσιάστρια. 

Το γεγονός πως το μέλλον του καναλιού είναι αβέβαιο είναι κάτι που την προβλημάτισε πολύ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και τώρα. Η έντονη ανησυχία αλλά και η απαιτητική καθημερινότητά της έχουν «δοκιμάσει» τις αντοχές της. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ανέφερε στους συνεργάτες της πως χρειάζεται βιταμίνες.

Η ωραία Ελένη έχει κάνει τους δικούς της να ανησυχούν προτρέποντάς της να προσέχει την υγεία της. Πολλές φορές οι συνεργάτες της την παροτρύνουν να φάει περισσότερο, πράγμα που κάνει, όπως και η ίδια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής και η μητέρα της στο σπίτι.

Το σίγουρο είναι, πως οι καλύτερες ημέρες δεν θα αργήσουν να έρθουν για την Ελένη Μενεγάκη. Ήδη η χαρά της ήταν μεγάλη μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία κηρύχθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ακυρώνοντας έτσι τον διαγωνισμό. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη χαρά της και μάλιστα ανέφερε πως βλέπει αισιόδοξα το μέλλον για όλα τα κανάλια.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR