counter

Η Δούκισσα Νομικού αναρωτιέται: "Τελικά ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;"

Η Δούκισσα Νομικού αναρωτιέται: "Τελικά ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;"
Η Δούκισσα Νομικού αναρωτιέται: "Τελικά ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;"

Το νέο της κείμενο ανήρτησε η Δούκισσα Νομικού στην προσωπική της ιστοσελίδα, Dutchesss Daily! Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια που το φετινό καλοκαίρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, αναρωτιέται εάν τελικά ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα:

Τελικά ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; (Όπου γάμος, μπορείς να βάλεις απλώς «μακροχρόνια σχέση») Αν έπρεπε να απαντήσω προσωπικά, καθότι ρομαντική (και φρεσκοπαντρεμένη) θα έλεγα όχι. Ο γάμος σε δένει με τον σύντροφό σου ακόμα περισσότερο. Σε κάνει να νιώθεις ότι είναι η οικογένειά σου, ο άνθρωπός σου και όχι απλώς «το αγόρι σου».

Αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, κάποια πράγματα όντως αλλάζουν όσο περνούν τα χρόνια μέσα σε μία σχέση. Και αυτό είναι φυσιολογικό και απολύτως αναμενόμενο. Σίγουρα για παράδειγμα, μετά από 2, 3 ή περισσότερα χρόνια γάμου, δεν έχεις το ίδιο άγχος για το πώς θα δείχνουν τα μαλλιά σου όταν ξυπνήσεις - και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αγχωθείς μήπως και δείχνεις «πολύ ξεμαλλιασμένη» μόλις ανοίξει τα μάτια του και σε αντικρύσει.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR