counter

H celebrity γέννησε το γιο της στην κουζίνα του σπιτιού!

H celebrity γέννησε το γιο της στην κουζίνα του σπιτιού!
H celebrity γέννησε το γιο της στην κουζίνα του σπιτιού!

Από την Χριστίνα Μόνη

Σίγουρα ο ερχομός ενός παιδιού είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ενός ζευγαριού και ειδικότερα μιας γυναίκας. Η Suzanne Shaw μίλησε για τον ερχομό του γιού της και προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την στιγμή της γέννας.

Κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ήταν το γεγονός ότι γέννησε το νεογέννητο της μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της με την βοήθεια του συζύγου της Sam Greenfield. Ο Rafferty όπως είναι το όνομα του μικρού μπόμπιρα ήρθε στον κόσμο στις 6 Οκτωβρίου. Ενώ η μαμά του βρισκόταν στο πάτωμα της κουζίνας και οι συσπάσεις ήταν έντονες ο μικρός ήρθε στον κόσμο και ο μπαμπάς του Sam τον κράτησε πρώτος στα χέρια του μέχρι που έκοψε τον ομφάλιο λώρο και τον έδωσε στην γυναίκα του για να τον κρατήσει στην αγκαλιά της και να νιώσει ασφαλής.

Η Suzanne Shaw είναι ηθοποιός και έχει στο ενεργητικό της και δίσκους αποδεικνύοντας πως μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει να συνδυάσει τόσο την οικογενειακή ευτυχία όσο και την καριέρα. Ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής της είναι σίγουρα τα δυο παιδιά της, καθώς έχει αποκτήσει και έναν ακόμη γιο τον 10χρονό Corey από την σχέση της με τον Darren Day.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR