counter

Μενεγάκη: Κλέβει τις εντυπώσεις με το look της!

Μενεγάκη: Κλέβει τις εντυπώσεις με το look της!
Μενεγάκη: Κλέβει τις εντυπώσεις με το look της!

Μενεγακη

Σκληρή κριτική στην Ελένη Μενεγάκη έκανε μέσα από άρθρο της στην εφημερίδα «Freddo» η δημοσιογράφος Ελένη Χριστοπούλου. Η ίδια σχολιάζοντας τη μετατροπή της εκπομπής σε telemarketing έγραψε: «Όσο η παρουσιάστρια μαζί με τον εκπρόσωπο της εταιρείας χάζευαν μοντελάκια για μπόμπιρες, το αγοράκι στεκόταν ακίνητο πάνω στο τραπέζι. Ύστερα από λίγη ώρα, ενώ κανείς δεν του έδινε σημασία, κουρασμένο από τα φώτα και τα μπούρου-μπούρου της παρουσιάστριας, που μας έδειχνε ποιο ζακετάκι πήρε για την κόρη της, έκλεισε τα ματάκια του και το κεφαλάκι του άρχισε να πέφτει μια μπρος, μια πίσω.

Όταν την ειδοποίησαν στο ακουστικό ότι το παιδί θα το πάρει ο ύπνος και θα πέσει από το τραπέζι, εκείνη αφού ανέτεινε το αυτονόητο(!): «Τι να κάνω; Να του βάλω ένα μαξιλάρι εδώ να ξαπλώσει;», το έδωσε στον floor manager, λέγοντας: «Ξέρει από παιδιά, μην τον φοβάστε. Από μωρά κάνει ασταμάτητα».

Τέτοια σουρεαλιστικά happenings (και κάποιες φορές θλιβερά) ζήσαμε φέτος πολλά και μείναμε να κοιτάμε σαστισμένοι μια Ελένη που δεν ξέραμε. Που φερόταν με αμηχανία σε ένα μικρό παιδί, που φώναζε σαν τον τελάλη, που παρέτεινε την διάρκεια της εκπομπής, για να προλάβει να «τοποθετήσει» όλα τα προϊόντα που είχε συμφωνήσει να παρουσιάσει. Για τις δικές μας ανάγκες και πάλι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR