counter

H 45χρονη celebrity ισχυρίζεται ότι μόνο με 20 λεπτά γυμναστικής, διατηρεί αυτό το κορμί. Την πιστεύετε;

H 45χρονη celebrity ισχυρίζεται ότι μόνο με 20 λεπτά γυμναστικής, διατηρεί αυτό το κορμί. Την πιστεύετε;
H 45χρονη celebrity ισχυρίζεται ότι μόνο με 20 λεπτά γυμναστικής, διατηρεί αυτό το κορμί. Την πιστεύετε;

Εμφανίστηκε στην παραλία με ένα λευκό μικροσκοπικό μαγιό και έκοψε την ανάσα των λουόμενων με το αψεγάδιαστο κορμί της και το λαμπερό της χαμόγελο. Ο λόγος για την πρώην Real Housewife της Νέας Υόρκης, Kate Bensimon, η οποία αν και 45 χρονών διατηρεί ένα αξιοζήλευτο κορμί κάνοντας μόνο 20 λεπτά γυμναστική την ημέρα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της star, αυτή η κορμάρα που βλέπετε στη φωτογραφία και που θα τη ζήλευε και μια 20άρα, έχει χτιστεί κάνοντας μόνο 20 λεπτά γυμναστική ημερησίως. Δύσκολο να το πιστέψει κανείς δεδομένης της “βαρύτητας” από την οποία δε γλιτώνει κανείς στα 45 του χρόνια. Οπότε η Kelly Bensimon ή καλό μεταβολισμό έχει ή λιώνει άπειρες ώρες στα γυμναστήρια ή παίρνει βοηθήματα για να "στεγνώνει" και δε μας το λέει!

Η Real Housewife κατέφθασε σε παραλία στο Miami και αποκάλυψε την κορμάρα της και τότε όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της. Οι παρευρισκόμενοι δεν ήξεραν τι να πρωτοσχολιάσουν. Οι κοιλιακοί της ήταν καλοσχηματισμένοι και γραμμωμένοι, τα πόδια της καλλίγραμμα και αψεγάδιαστα, τα οπίσθια της αψηφούσαν τη βαρύτητα και το πρόσωπο έλαμπε χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Φορώντας ένα καυτό λευκό μπικίνι έκοβε τις βόλτες της στην παραλία άνετη χωρίς να ρίξει κάποιο καφτάνι πάνω της για να ρίξει τα “επίμαχα” σημεία που πολλές φορές εκθέτουν την ηλικία μιας γυναίκας. Και γιατί να έχει άλλωστε; Περπατούσε στην παραλία με αυτοπεποίθηση και ανέβαζε τη θερμοκρασία στα ύψη παρόλο που ήταν μια ζεστή μέρα για το Miami.

Η Kelly Bensimon έχει προκαλέσει έκπληξη στις συνεντεύξεις της, καθώς έχει εκμυστηρευτεί ότι διατηρεί αυτό το κορμί μόνο με 20 λεπτά άσκησης την ημέρα που παρατηρώντας το θα έλεγε κανείς ότι η 45χρονη star έχει φάει τη ζωή της στα γυμναστήρια. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR