counter

Γλύκες! Το μωράκι και το σκυλάκι ελληνίδας celebrity κοιμούνται δίπλα δίπλα

Γλύκες! Το μωράκι και το σκυλάκι ελληνίδας celebrity κοιμούνται δίπλα δίπλα
Γλύκες! Το μωράκι και το σκυλάκι ελληνίδας celebrity κοιμούνται δίπλα δίπλα

Γιος Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και δε διστάζει να το δείχνει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από τις στιγμές με το μωράκι της και το σύντροφο της Θανάση Πανουργιά με τον οποίο είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν το νέο τους ρόλο ως γονείς. Η ελληνίδα celebrity αυτή τη φορά ανήρτησε μια φωτογραφία με το μωράκι της και το σκυλάκι της να κοιμούνται δίπλα δίπλα.

Το μωράκι της Σοφία Καρβέλα κοιμάται ήρεμα και γαλήνια στην άκρη του κρεβατιού, ενώ λίγο πιο δίπλα ανάμεσα στα σκεπάσματα βρίσκεται το σκυλάκι τους κουλουριασμένο. Η ευτυχισμένη μαμά δε χρειάζεται τίποτα άλλο για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα της. Είναι ευτυχισμένη και θέλει να μοιραστεί αυτήν την τρυφερή στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μια στιγμή που, αν μη τι άλλο θα ονειρεύονταν όλοι.

Η Σοφία Καρβέλα γέννησε σε ιδιωτική κλινική της Νέας Υόρκης το βράδυ της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου 2013, και είχε δίπλα της όλα τα αγαπημένα πρόσωπα, τη μητέρα της και γιαγιά Άννα Βίσση και τον αγαπημένο της σύντροφο Θανάση Πανουργιά.

Το υγιέστατο αγοράκι άλλαξε της ζωή όλης της οικογένειας που δε χορταίνουν να βλέπουν το νεογέννητο Νίκο junior. Το προσωπάκι του δεν το έχουμε δει ακόμη καθώς η Σοφία Καρβέλα αποφεύγει να το εκθέτει.

Η Σοφία Καρβέλα απολαμβάνει τη μητρότητα και βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της με μόνο της μέλημα το μονάκριβο γιο της και τον σύντροφο της Θανάση Πανουργιά. Μάλιστα σε κάποια πρόσφατη ανάρτηση της είχε γράψει ένα σχόλιο και απορούσε γιατί άργησε ‘τόσο πολύ να γίνει μαμά. Όπως όλα δείχνουν έχουμε να περιμένουμε και άλλο μέλος στην οικογένεια. Προς το παρόν ξυπνάει ευτυχισμένη με ένα πλατύ χαμόγελο και αντικρίζει το μωράκι της και το σκυλάκι της να κοιμούνται δίπλα δίπλα και νιώθει τόσο γεμάτη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR