counter

Γιώργος Παπαδόπουλος: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του στο Cabaret!

Γιώργος Παπαδόπουλος: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του στο Cabaret!
Γιώργος Παπαδόπουλος: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του στο Cabaret!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το Γιώργο Παπαδόπουλο το βράδυ της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου στο Cabaret. Οι Πέμπτες του Cabaret ανήκουν και δικαιωματικά στο Γιώργο Παπαδόπουλο. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος επιστρέψε μετά από δύο χρόνια για ακόμη μια φορά  στο αγαπημένο στέκι στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης κάνει την «αγάπη τραγούδι» και τα «έσπασε όλα για χάρη μας» την  Πέμπτη στο Cabaret. Με ένα ακρως διασκεδαστικό πρόγραμμα και τις γνωστές του επιτυχίες ο Γιώργος ξεσήκωσε το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην πρεμιέρα του βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο καλός του φίλος και «δασκαλος» όπως τον αποκαλέι ο Γιώργος, Χρήστος Δάντης,ο ράπερ των  vegas Ζero και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μαζί του η Χριστίνα Σάλτη ανανεωμένη και πιο λαμπερή από ποτέ. “Κάνει Πάρτυ” στο Cabaret μ’ ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα!Και ο ταλαντούχος Δήμος Μπέκε δίνει  το δικό του ροκ άρωμα στις βραδιές.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ξέρει καλά τη συνταγή της επιτυχίας στο Cabaret και μαζί με τη Χριστίνα κ το Δήμο αναμένεται να το κάνουν στέκι κάθε Πέπμτη αυτό το χειμώνα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR