counter

Γιώργος Αράπης: Αυτή ήταν η ζωή του γόνου εφοπλιστικής οικογένειας που "έφυγε" πρόωρα

Γιώργος Αράπης: Αυτή ήταν η ζωή του γόνου εφοπλιστικής οικογένειας που "έφυγε" πρόωρα
Γιώργος Αράπης: Αυτή ήταν η ζωή του γόνου εφοπλιστικής οικογένειας που "έφυγε" πρόωρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ‘’Espresso’’ και του δημοσιογράφου Δημήτρη Λυμπερόπουλου ,ο Γιώργος Αράπης  υπήρξε ένας ανεξάρτητος και αντισυμβατικός άνθρωπος, με πολλές κατακτήσεις και δεν επαναπαυόταν ποτέ στο όνομα και την οικονομική επιφάνεια της οικογένειας του.

Τα τελευταία χρόνια κατοικούσε σε ένα υπέροχο ντιζαινάτο ρετιρέ μίνιμαλ αισθητικής αλλά γεμάτο έργα τέχνης,με πίνακες του Τσαρούχη, του Ακριθάκηκαι του Κανιάρη που είχε κληρονομήσει από τη συλλογή του πατέρα του.

Διέθετε τρομερό στιλ, αισθητική και γούστο, χαρακτηριστικά που τον ξεχώριζαν και του έδιναν αέρα jet setter κοσμοπολίτη,σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την ευγένεια που είχε κληρονομήσει από τους γονείς του. Λάτρευε την μαγειρική, τα σπορ, το yachting,την υγιεινή διατροφή και το design. Τα τελευταία χρόνια είχε βαρεθεί το clubbing (το έζησε έντονα στα 80s και 90s ), αλλά και τις διακοπές στη Μύκονο και οργάνωσε πριβέ dinners στο σπίτι στο Κολονάκι ,το οποίο είχε διακοσμήσει σε συνεργασία με τον φίλο του και διάσημο αρχιτέκτονα.

Tα καλοκαίρια τα περνούσε σε χαλαρούς τόνους στο Πόρτο Χέλι και Σίφνο. Ο Γιώργος Αράπης ήταν ο μικρότερος γιος του παλιού εφοπλιστή Δημήτρη Αράπη και της Μίνας Αράπη-Γκολφινοπούλου, και είχε αδελφό τον γνωστό μουσικό και διεθνώς καταξιωμένο  συνθέτη Δημήτρη Αράπη. Και τα δύο αδέρφια μεγάλωσαν σε πολλή αγάπη και μια τεράστια οικονομική άνεση ,ταξίδια   σε όλο τον κόσμο και σε ιδιόκτητα σπίτια –υπερπαραγωγή, από το Μανχάταν ως την Αράχοβα και την Πάρο.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Μας έδειξε για πρώτη φορά το τατουάζ που αντικατέστησε τα αρχικά του Σταθοκωστόπουλου

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου : Ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς και φίλτρα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR