counter

Γιάννης Βούρος: Έκλεψαν το αυτοκίνητο του γιου του, Στέφανου - Η δημόσια έκκληση

Γιάννης Βούρος: Έκλεψαν το αυτοκίνητο του γιου του, Στέφανου - Η δημόσια έκκληση
Γιάννης Βούρος: Έκλεψαν το αυτοκίνητο του γιου του, Στέφανου - Η δημόσια έκκληση

Θύμα κλοπής έπεσε ο γιος του Γιάννη Βούρου, Στέφανος. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Βούρος με ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε πως άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του, ενώ παράλληλα ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να κοινοποιήσουν τη φωτογραφία με τα στοιχεία του αμαξιού του με σκοπό να βοηθήσουν να βρεθεί.

«Μαναράκια όμορφα, ήρθε η στιγμή να δείξετε πόσο με αγαπάτε. Κάτι καλά παλικάρια στα Βριλήσσια λιμπίστηκαν το αμαξάκι μου, ένα Toyota CHR με πινακίδες ΙΥΟ1740, χρώματος γκρι ανθρακί (όπως της φώτο), και είπαν να το πάρουνε για μια βόλτα να τεστάρουν τα τακάκια. Τέλος πάντων, επειδή τα τακάκια είναι άψογα και δεν νομίζω να το επιστρέψουν, αν το δείτε πουθενά ή αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή σας, στείλτε κάνα DM. Κάντε και κάνα share αν δεν βαριέστε, you never know. Thanx» έγραψε ο Στέφανος Βούρος.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Bούρος: Αυτός είναι ο γιoς του, Στέφανoς που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα και διαπρέπει στο Tik Tok με τα βίντεο του

Ο Στέφανος Βούρος γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα τόσο στα άνω, όσο και στα κάτω άκρα, ωστόσο αυτό δε στάθηκε ποτέ εμπόδιο στο να κάνει όλα όσα αγαπά και ονειρεύεται.

Τον Δεκέμβριο του 2015, ο Γιάννης Βούρος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, είχε μιλήσει για το γιο του, Στέφανο που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα.

«Όταν φέραμε στον κόσμο τον Στέφανο, μία εφημερίδα έγραφε ότι "Ο Γιάννης Βούρος έφερε στον κόσμο ένα τερατόμορφο πλάσμα". Πήρα λοιπόν τον Στέφανο και τον πήγα στα γραφεία της συγκεκριμένης εφημερίδας. Ο Στέφανος ήταν ένα κουκλί, ένας ξανθός άγγελος. Τον πήρα από το χέρι λοιπόν, βρήκα αυτούς που έγραψαν το δημοσίευμα και τους είπα "Αυτό είναι το τερατόμορφο πλάσμα που λέγατε"» είχε πει ο Γιάννης Βούρος.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR