counter

Φειδά - Ανδρίτσος: Τα χρέη και ο ξυλοδαρμός δικαστικού επιμελητή που τους οδήγησαν στα δικαστήρια

Φειδά - Ανδρίτσος: Τα χρέη και ο ξυλοδαρμός δικαστικού επιμελητή που τους οδήγησαν στα δικαστήρια
Φειδά - Ανδρίτσος: Τα χρέη και ο ξυλοδαρμός δικαστικού επιμελητή που τους οδήγησαν στα δικαστήρια

Μετά τον ερχομό της κόρη της, η οικογενειακή της γαλήνη έχει διαταραχθεί, μιας και ο σύζυγός της αλλά και η ίδια έχουν προβλήματα με τα δικαστήρια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo» όλα ξεκίνησαν όταν η Σίσσυ Φειδά, άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τις επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης που είχε ανοίξει. Η ίδια δεν μπορούσε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις προς τις συνεργαζόμενες εταιρίες. Προκειμένου να λάβουν τα οφειλόμενα που έφταναν το ποσό των 450.000 ευρώ, οι εν λόγω εταιρίες ξεκίνησαν διαδικασίες ώστε να τους καταβληθούν τα ποσά κι έτσι εκδόθηκαν εις βάρος της διαταγές πληρωμής, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει. Μία από αυτές τις επιχειρήσεις, ανέθεσε σε δικαστικό επιμελητή να επισκεφτεί στις 8 Ιουνίου το σπίτι της στη Φιλοθέη, όπου κατοικεί με τον σύζυγό της προκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας.

Ωστόσο, όπως δηλώνει ο δικαστικό επιμελητής, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της, Γιώργο Ανδρίτσο. Μετά από τηλεφώνημα του στην Αστυνομία, που έσπευσε στην κατοικία της Σίσσυ Φειδά και του συζύγου της, και οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στο τμήμα που κατατέθηκαν μηνύσεις. Ο δικαστικό επιμελητής αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο Γιώργος Ανδρίτσος κρατήθηκε λόγω αυτοφώρου.

Η δίκη για το περιστατικό που είχε οριστεί για την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, ύστερα από αναβολή. Ο δικηγόρος του Γιώργου Ανδρίτσου πήρε αναβολή, καθώς υποστήριξε συμμετέχει σε άλλη σοβαρή υπόθεση κι έτσι θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές στις 8 Δεκεμβρίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR