counter

Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο γοητευτικός "φύλακας - άγγελος" στο πλευρό της

Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο γοητευτικός "φύλακας - άγγελος" στο πλευρό της
Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο γοητευτικός "φύλακας - άγγελος" στο πλευρό της

Είναι ο άνθρωπος που σε κάθε χαρά και κάθε λύπη της είναι εκεί και της κρατά το χέρι. Ο άνθρωπος που έμαθε πρώτος για τα πρώτα "σύννεφα" στο γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα. Εκείνος που τη συμβουλεύει, την παρηγορεί, της συμπαραστέκεται, που τη στηρίζει σε κάθε βήμα της. 

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σάββα Τζεβελέκη που γνωρίζει τη Φαίη από τα παιδικά της χρόνια. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο άνδρας βάφτισε το δεύτερο γιο της, γεγονός που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τη στενή σχέση τους. 

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη ζωή της Φαίης, σύμφωνα με τη Freddo, και μετά την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον πατέρα των παιδιών της ο γοητευτικός επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη είναι κοντά της, πιο πολύ από ποτέ! Μηδενίζει ανά πάσα στιγμή την απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της όμορφης παρουσιάστριας, όποτε εκείνη του το ζητήσει.

Σε αυτή την τόσο ευάλωτη κατάσταση για τη ζωή της, η Φαίη μπορεί και είναι δυνατή και χαμογελαστή χάρη στον Σάββα Τζεβελέκη, ή αλλιώς, τον φύλακα «άγγελό» της! 

Η Φαίη Σκορδά με την Πολυξένη Καραμίχα και τον Σάββα Τζεβελέκη

Η Φαίη Σκορδά στη βάφτιση του δεύτερου γιου της

Ο Σάββας Τζεβελέκης στη βάφτιση του γιου της Φαίης Σκορδά

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR