counter

Φαίη Σκορδά: Γενέθλια για τον γιο της, Γιάννη! Η τούρτα που του ετοίμασε & οι ευχές

Φαίη Σκορδά: Γενέθλια για τον γιο της, Γιάννη! Η τούρτα που του ετοίμασε & οι ευχές
Φαίη Σκορδά: Γενέθλια για τον γιο της, Γιάννη! Η τούρτα που του ετοίμασε & οι ευχές

Τα γενέθλιά του έχει ο πρωτότοκος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος μάλιστα γίνεται 13 ετών. Ο Γιάννης Λιάγκας, ήρθε στη ζωή του πρώην ζευγαριού το 2011 και την άλλαξε για πάντα.

Με αφορμή τα γενέθλιά του, η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία από τη σπιτική τούρτα που του έφτιαξε γράφοντας: «Και η μέρα ξεκίνησε κάπως έτσι…
Χρόνια Πολλά ζωή μου». 

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Το άγνωστο περιστατικό με τον γιο της - "Νομίζω ότι πέθανα και ξαναγύρισα"

Το 2020 η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πώς θα ακουστεί τώρα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο, θεωρώ ότι δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα να τα φέρω ξανά σε δύσκολη θέση. Θέλω όλα να γίνουν ωραία, χωρίς αναταράξεις για τα παιδιά. Αυτό είναι το νούμερο ένα. Εάν οτιδήποτε γίνει και έρθει δεν επηρεάσει τα παιδιά» για να προσθέσει «Για να το πάρουμε απόφαση σημαίνει πως δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Και θα σου πω κάτι ακόμα. Μπορεί να περάσαμε δύσκολα, μπορεί στις αρχές τα πράγματα να ήταν κάπως. Είμαστε διαφορετικοί. Σε κάποια βασικά σημεία είμαστε πολύ διαφορετικοί. Ό,τι και αν είναι, από τη στιγμή που είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, είμαστε οικογένεια».

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR