counter

Ευγενία Μανωλίδου: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Ευγενία Μανωλίδου: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω»
Ευγενία Μανωλίδου: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ευγενία Μανωλίδου στο περιοδικό «People» και τη Βένια Καραγιάννη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της σταδιοδρομία πριν αποφασίσει να γίνει μουσικός. Συγκεκριμένα, η γνωστή μαέστρος αποκάλυψε ότι οι σπουδές της, αρχικά, είχαν αντικείμενο το μάνατζμεντ, κάτι που όπως τονίζει δεν τη γέμιζε, καθώς μια ζωή με …αριθμούς έκανε τη ζωή και την καθημερινότητά της ανυπόφορη.

Διαβάστε επίσης: H Ευγενία Μανωλίδου αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Είχα φτάσει στο σημείο να χρωστάω πολλά χρήματα μέχρι τη στιγμή που…»

Λένε ότι όποιος κολλήσει με το μικρόβιο της τηλεόρασης δεν γίνεται καλά ποτέ.

Δεν είναι έτσι για όλους. Στην αρχή δεν ξεκίνησα για να γίνω μουσικός. Έπρεπε να κάνω κάτι που θα μου εξασφάλιζε μια δουλειά κι έτσι άρχισα να σπουδάζω μάνατζμεντ. Έζησα μια πργματικότητα που δεν ήθελα, που ήταν γεμάτη αιθμούς και μια ζωή που δεν ήθελα ποτέ να κάνω. Ήμουν δυστυχισμένη και υπέφερα. Είχα τρελαθεί. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Όταν γνώρισα τον πρώην σύζυγό μου, πήγα στην Αμερική και μου έδωσε την ευκαιρία να σπουδάσω μουσική. Τότε ήμουν σίγουρη ότι αυτό ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς και μπήκα στην τηλεόραση. Φεύγοντας από την τηλεόραση είχα κάθε σεζόν προτάσεις για να συνεχίσω και δεν το κέφτηκα ποτέ. Δεν συζητούσα καν τα χρήματα. Για μένα καμιά πρόταση δεν ήτα δελεαστική. Το να γυρίσω στην τηλεόραση θα σήμαινε ότι έπρεπε να σταματήσω τη μουσική. Όχι, η τηλεόραση δεν μου έλειψε ποτέ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR