counter

Έρωτας στο Survivor; Ποιοι δύο παίκτες από την ομάδα των διασήμων είναι μαζί;

Έρωτας στο Survivor; Ποιοι δύο παίκτες από την ομάδα των διασήμων είναι μαζί;
Έρωτας στο Survivor; Ποιοι δύο παίκτες από την ομάδα των διασήμων είναι μαζί;

Το Survivor έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες εδώ και τρεις εβδομάδες, συγκεντρώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι σκληρές δοκιμασίες, το πάθος των παικτών των δύο ομάδων να κερδίσουν τους αγώνες για να πάρουν το έπαθλο ή να εξασφαλίσουν την ασυλία, αλλά και οι λογομαχίες ανάμεσά τους κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο που σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και χωρίς αμφιβολία θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά «πηγαδάκια».

Τα τελευταία 24ωρα, κάποιες ιστοσελίδες θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο –τον παίκτη που μετακινήθηκε από την ομάδα των μαχητών σε εκείνη των διασήμων- και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη-αθλητικογράφο του ΣΚΑΪ- να είναι μαζί και ερωτευμένοι.

Τι πυροδότησε όμως τα εν λόγω δημοσιεύματα και πώς δικαιολογούνται;

Μια φωτογραφία που ανέβηκε σε λογαριασμό του Survivor στο Instagram και δείχνει στιγμιότυπο από το παιχνίδι με τους δύο παίκτες να αγκαλιάζονται και η λεζάντα να γράφει: «Το Survivor ένωσε δύο υπέροχους ανθρώπους! Γιώργο και Ευρυδίκη να είστε πάντα ευτυχισμένοι!».

Η φωτογραφία λίγο αργότερα αφαιρέθηκε.

Η ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού στο Survivor για τη σχέση Αγγελόπουλου - Βαλαβάνη

Σήμερα, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολιάστηκε το love story των δύο παικτών και όσα γράφονται στα sites. «Όταν λες γράφτηκε; Είναι μαζί τους κάποιος από τους δημοσιογράφους μαζί τους στο Survivor; Γιατί αν είναι να τον παρακολουθώ κι εγώ…» είπε η παρουσιάστρια, αμφισβητώντας την εγκυρότητα της είδησης.

Τότε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε ότι τα πλάνα κάθε επεισοδίου δείχνουν τον Γιώργο και την Ευρυδίκη να είναι… κοντά.

Δείτε το απόσπασμα.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR