counter

Επιβεβαιώνεται το FTHIS.GR - Μαρία Μπακοδήμου: "Θα βαφτίσω το μωρό του Φώτη Σεργουλόπουλου"

Επιβεβαιώνεται το FTHIS.GR - Μαρία Μπακοδήμου: "Θα βαφτίσω το μωρό του Φώτη Σεργουλόπουλου"
Επιβεβαιώνεται το FTHIS.GR - Μαρία Μπακοδήμου: "Θα βαφτίσω το μωρό του Φώτη Σεργουλόπουλου"

Μαρία Μπακοδήμου

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε αναπάντεχα η είδηση στη σόουμπιζ ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα γίνει πατέρας, το FTHIS.GR μετέδωσε όλο το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ με σεβασμό, καθώς επρόκειτο για ιδιωτικές στιγμές ενός δημοσίου προσώπου, εγκυρότητα και ακρίβεια σε όλες τις πληροφορίες που σας έδωσε από την πρώτη ώρα. Τόσο για τη γέννηση του μωρού όσο για τη μητέρα και για τη νονά.

Η Μαρία Μπακοδήμου με συνέντευξή της στο περιοδικό People επιβεβαίωσε το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του FTHIS.GR για το ποια θα είναι η νονά του παιδιού του Φώτη Σεργουλόπουλου. Από την πρώτη στιγμή αναφέραμε ότι μην σας φανεί παράξενο - επειδή η Φώτης Σεργουλόπουλος έχει βαπτίσει τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρη - αν τελικά είναι εκείνη η νονά του παιδού του. Συγκεκριμένα η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε ότι: "Θα είμαι η νονά του Γιώργου. Ο Φώτης είναι σαν αδερφός μου, οπότε είμαι αυτόματα και θεία". Η Μαρία Μπακοδήμου σα καλή φίλη συμβουλεύει τον νέο μπαμπά, Φώτη Σεργουλόπουλο, για όλα τα πρακτικά πράγματα που αφορούν τα μωρά και σίγουρα θα φαίνονται πολύ ξένα σε έναν νέο μπαμπά που δεν έχει ιδέα από πάνες, μπιμπερό και τα τοιαύτα. 

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Μαρίας Μπακοδήμου με τον εδώ και ένα χρόνο σύντροφο της, Τίμο Λειβαδίτη, από το γάμο της αδερφής του Νίκου Αλιάγα στην Τζια καθώς η Μαρία Μπακοδήμου και ο Νίκος Αλιάγας είναι ξαδέρφια. Στην ερώτηση του PEOPLE αν την ενόχλησε η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με ειλικρίνεια: “ Πάντα ενοχλείσαι όταν παραβιάζεται η ζωή σου. Δεν είπα ότι θα κρύβομαι κιόλας απλά δεν περίμενα σε έναν καθαρά οικογενειακό χώρο να βρεθεί κάποιος”. 

Στην ερώτηση αν θα παντρευόταν για Τρίτη φορά απαντά: “ Δεν μου λέει κάτι ο γάμος. Εδώ πάρτι κάνω και αγχώνομαι. Δεν χρειάζεται να γίνει γάμος για να ζήσω μα τον σύντροφο μου. Τα παιδιά μου δεν έχουν πρόβλημα ίσα ίσα που με παροτρύνουν” προσθέτει γελώντας.

Όσον αφορά το αν θα έκανε τρίτο παιδί τονίζει ότι: “ το είχε σκεφτεί στο παρελθόν αλλά δεν πραγματοποιήθηκε. Εάν γινόταν θα το κρατούσε ωστόσο 100%. Εάν όχι δεν θα το επιδιώξει γιατί χαίρεται που τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει και έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR