counter

Ένταση ανάμεσα στην Μαρία Ηλιάκη και οδηγό ταξί - Δείτε τι συνέβη!

Ένταση ανάμεσα στην Μαρία Ηλιάκη και οδηγό ταξί - Δείτε τι συνέβη!
Ένταση ανάμεσα στην Μαρία Ηλιάκη και οδηγό ταξί - Δείτε τι συνέβη!

Η Μαρία Ηλιάκη είναι λάτρης των social media και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Σήμερα το πρωί, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί μαζί της ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σ' εκείνη κι έναν οδηγό ταξί.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας τα παρακάτω βίντεο στα Instagram Stories της, η Μαρία αποκάλυψε: "Τσακώθηκα μ' έναν ταξιτζή. Βασικά δεν ήθελα να τσακωθώ, αλλά η ανάγκη με ώθησε...".

Στη συνέχεια, η ίδια εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, λέγοντας: "Είμαι εγώ σε ένα στενό, έχω μπει κανονικά, ο ταξιτζής μπαίνει ανάποδα, δηλαδή δεν επιτρέπεται... Μου κάνει νόημα να κάνω όπισθεν, αλλά εγώ δεν τα πάω καλά με την όπισθεν, έχω πρόβλημα... Κατσικόνομαι εγώ εκεί και του λέω: "Όχι, να κάνεις εσύ όπισθεν γιατί εσύ μπήκες λάθος. Εγώ εδώ θα κάτσω, δεν φεύγω!". Τι να του πω, ότι δεν ξέρω καλά την όπισθεν; Κατεβαίνει, λοιπόν, και αρχίζει να μου χώνει αυτός, του χώνω κι εγώ... Τον ακούνε κάποιες κυρίες από τα μπαλκόνια να με βρίζει και με στήριξαν πάρα πολύ. Στο τέλος έφυγε αυτός!".

Δείτε τα βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR