counter

Emmy Awards: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά

Emmy Awards: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά
Emmy Awards: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά

Από την Κατερίνα Ψωμαδέλη

Tην Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου o Andy Samberg, ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα για το «Brooklyn Nine-Nine» κωμικός ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή του Microsoft Theater στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσει την 67η απονομή των Emmys.

Το «Game of Thrones», που ήταν υποψήφιο για 24 βραβεία τελικά απέσπασε τα 12, ενώ για άλλη μια φορά τα βραβεία Grammy είχαν και στιγμές ατυχίας όπως αυτή του David Benioff. Καθώς μιλούσε στην σκηνή ο συγγραφέας του "Game of Thrones" ξαφνικά κενό, το μικρόφωνο δεν μετάδωσε δυνατά τα λόγια του και έτσι επικράτησε μια μικρή ησυχία.

Εκτός από το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς το «Game of Thrones» πήρε επίσης το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας και καλύτερου σεναρίου. Ο Peter Dinklage  κέρδισε το βραβείο καλύτερου δεύτερου αντρικού ρόλου σε δραματική σειρά.

Η πολιτική κωμωδία "Veep" βραβεύτηκε ως η καλύτερη κωμική σειρά επίσης η πρωταγωνίστρια Julia Louis-Dreyfus τιμήθηκε για τέταρτη συνεχή φορά για το ρόλο της αντιπροέδρου που ανέρχεται στην προεδρία.

Η σειρά "Transparent", που αναφέρεται σε έναν πατέρα τρανσέξουαλ, κέρδισε δύο βραβεία Emmy: καλύτερης σκηνοθεσίας για τη δημιουργό και παραγωγό του Je suis Charlie, η οποία εμπνεύστηκε τη σειρά από τον πατέρα της, και καλύτερου ηθοποιού σε κωμωδία για τον Jeffrey Tambor.

Η Viola Davis κέρδισε το βραβείο Emmy Α΄γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά για το «How to Get Away with Murder» , η πρώτη μαύρη γυναίκα που τιμάται με αυτή τη διάκριση στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης.

Επίσης όπως αυτή του Jon Hamm κέρδισε το βραβείο Α΄ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά για την ερμηνεία του ως μυστηριώδης και γοητευτικός Don Draper στην τηλεοπτική σειρά "Mad Men" , ο βραβευμένος ηθοποιός ενώ ήθελε να ανέβει στην σκηνή μάλλον ξέχασε που ήταν τα σκαλιά, για αυτό αποφάσισε να ανέβει σχεδόν... μπουσουλώντας.

Αλλά η πιο αλλόκοτη συμπεριφορά είναι αυτή της Amy Schumer την πείραξε η ζέστη -δεν εξηγείται αλλιώς- αφού καθώς μιλούσε σε έναν δημοσιογράφο άρχισε να του χαϊδεύει τα μαλλιά και μετά... «χαϊδευόταν»  μπροστά στη κάμερα κάνοντας αστείες κινήσεις που μάλλον τα αποκάλεσε "χορό".

Ο Tracy Morgan ήταν σχεδόν συγκινημένος καθώς μιλούσε στο μικρόφωνο όμως μετά ξαφνικά κάτι τον έκανε χαρούμενο και δεν είχε τι να κάνει και είπε να βγάλει μια φωτογραφία με έξω την κοιλία του, σήκωσε το πουκάμισο του λοιπόν και χαμογέλασε.

Αλλά και η Sofía Vergara μάλλον πείνασε και είχε πάρει μαζί της μερικά pop-corn για να «τσιμπήσει» κάτι καθώς παρακολουθεί τα βραβεία. Μπορεί να ξεχάστηκε και να πίστεψε πως πήγε... cinema!

Διαβάστε επίσης Rihanna: Μετά το φόρεμα - τούρτα στο κόκκινο χαλί, εμφανίστηκε με...

Διαβάστε επίσης Πήγε στο κόκκινο χαλί με αξύριστη μασχάλη και σκισμένο φόρεμα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR