counter

Ελληνίδα Μις Τουρισμός για 15 μέρες στον Αμαζόνιο χωρίς νερό και ρεύμα

Ελληνίδα Μις Τουρισμός για 15 μέρες στον Αμαζόνιο χωρίς νερό και ρεύμα
Ελληνίδα Μις Τουρισμός για 15 μέρες στον Αμαζόνιο χωρίς νερό και ρεύμα

Την έκπληξη μας έκανε πρόσφατα το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας Κατερίνα Τοπούζογλου. Η Κατερίνα Τοπούζογλου είχε κερδίσει 20 χρόνια πριν τον τίτλο της Μις Τουρισμός στα καλλιστεία του Αντ1.

Από τότε άνοιξαν πόρτες και ακολούθησε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο χώρο του modeling, και αργότερα αποφάσισε να μπει στους επιχειρηματικούς τίτλους, αφού πια είναι μόνιμη κάτοικος Μυκόνου και διατηρεί με τον άντρα της μεσιτικό γραφείο.

Η Κατερίνα Τοπούζογλου είναι άνθρωπος των ανατροπών αφού δεν έμεινε μόνο στην ανατροπή της επαγγελματικής της καριέρας. Η γνωστή καλλονή, αυτή τη φορά αποφάσισε να πάει στον Αμαζόνιο μετά από ένα ταξίδι στην Αμερική και να επιζήσει σε μία καλύβα για 15 ημέρες χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό και χωρίς τηλέφωνο.

Ουσιαστικά για 15 μέρες απαρνήθηκε τον Δυτικό κόσμο και τις ανέσεις του, και  βασίστηκε μόνο στον εαυτό της και τις δυνάμεις της για να επιβιώσει αφού μέχρι και το φαγητό της εξασφαλιζόταν από την ίδια. Η Κατερίνα Τοπούζογλου, ψάρευε μόνη της από την λίμνη που υπήρχε κοντά στην καλύβα όπου και διέμενε.

Η επιχειρηματίας έκανε αυτή την παράτολμη εξόρμηση, με στόχο την ενδοσκόπηση και την περισυλλογή. Μέσα από αυτό το ταξίδι η Κατερίνα Τοπούζογλου είχε ως στόχο να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της, να αναμετρηθεί με τις δυνάμεις της φύσης και τελικά βγήκε νικήτρια από όλη αυτή τη δοκιμασία που η ίδια υπέβαλλε τον εαυτό της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR