counter

Έλλη Κοκκίνου: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Cabaret

Έλλη Κοκκίνου: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Cabaret
Έλλη Κοκκίνου: Μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Cabaret

Έλλη Κοκκίνου

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα και κάνει πρεμιέρα στο Cabaret στο Κολωνάκι. Η τραγουδίστρια, μίλησε στο FTHIS.GR λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για τις αλλαγές στην καριέρα αλλά και την εμφάνισή της!

"Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσω στο Cabaret υπήρχε σαν σκέψη στο μυαλό μου εδώ και δύο χρόνια. Θα έχει εναλλαγή πολλών μουσικών ειδών, συνδυασμούς που ο κόσμος δεν έχει ξανακούσει από εμένα γιατί δε μου δόθηκε η ευκαιρία", λέει η Έλλη Κοκκίνου για τη νέα πρόταση που θα δείξει στην Αθήνα.

Δεν ήθελες να εμφανιστείς σε κάποια μεγάλη πίστα; Είχα προτάσεις για πίστες και μάλιστα για αξιόλογες συνεργασίες αλλά θα έκανα πάλι μία από τα ίδια. Φέτος βαρέθηκα να κάνω τα ίδια και είπα να προτείνω κάτι που μου αρέσει πολύ.

Θα αλλάξεις και ρεπορτοριακά; Ναι! Θα λέω αρκετά λαϊκά τραγούδια, pop, rock, 80's! Σκέψου ένα juke box που μπορείς να ακούσεις τα πάντα. Τραγούδια που μου αρέσουν πολύ και ξέρω πως αγαπά ο κόσμος.

Γιατί κούρεψες τα μαλλιά σου; Ήθελα να τα κόψω! Φορούσα extensions όπως κάνουν οι περισσότερες συνάδελφοι λόγω δουλειάς. Τα έβγαλα λοιπόν και ο κομμωτής μου ο Νικόλας Βιλλιώτης ήθελε να κάνουμε αλλαγή. Οπότε μου πρότεινε το καστανό μακρύ καρέ και μου αρέσει πολύ!

Θα αλλάξεις και styling στη σκηνή; Θα είμαι σίγουρα πιο χαλαρή και πιο άνετη. Δεν ήθελα να βγω "φορτωμένη". Πάντως θα έχω και μία έκπληξη για τον κόσμο που θα τον γυρίζει πίσω στα εφηβικά χρόνια.

Ο γιος σου, ο Αλέξανδρος, σε έχει δει επί σκηνής, ξέρει τι δουλειά κάνεις; Ξέρει και τις δύο δουλειές μου! Και τον παιδικό σταθμό και το τραγούδι! Με είδε πριν δύο χρόνια σε μία Χριστουγεννιάτικη συναυλία που είχα δώσει στα Τρίκαλα. Ήταν υπέροχα. Μου χαμογελούσε συνεχώς κι έβλεπα τη λάμψη στα μάτια του. Ήμουν ευτυχισμένη!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR