counter

Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου & Κωνσταντάρα: "Υπάρχει ένα παρελθόν, μια αντιπάθεια"

Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου & Κωνσταντάρα: "Υπάρχει ένα παρελθόν, μια αντιπάθεια"
Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου & Κωνσταντάρα: "Υπάρχει ένα παρελθόν, μια αντιπάθεια"

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και τα tweets "φωτιά" που αντάλλαξαν.

«Αν η μόνη μου επιλογή ήταν να δουλέψω μαζί της, θα άλλαζα δουλειά», είχε γράψει ο δημοσιογράφος και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση; Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τόνισε: «Όταν μου θίγουν μερικά πράγματα δεν μπορώ να μην απαντήσω, δεν έχω σκοπό να επεκταθώ κι άλλο. Τέλος πάντων, δε τα πήρε και κανείς στα σοβαρά γιατί το θέμα είναι πάλι ποιος το λέει αλλά δεν θέλω να κάτσω να επεκταθώ. Να είναι καλά, πάντα επιτυχία».

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα, η Ελένη Χατζίδου έδωσε μια πληροφορία στον αέρα της εκπομπής για την κόντρα τους.

«Υπάρχει ένα παρελθόν. Υπήρξε μια κόντρα. Κάτι είχε πει στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου για τη δημοσιογραφική του ιδιότητα ότι δεν τον θεωρεί καλό δημοσιογράφο και τώρα πάμε σε αυτό που δημιουργήθηκε πάλι. Υπάρχει μια αντιπάθεια, τώρα είναι φως – φανάρι.

Το να πεις ότι δεν θέλω να δουλέψω με κάποιον, είναι βαρύ αλλά λέει την αλήθεια του. Είναι επαγγελματικό, δεν είναι κάτι προσωπικό με την Κατερίνα», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR