counter

Ελένη Τσολάκη: "Φέτος στολίσαμε το πρώτο μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν παντρεμένοι"

Ελένη Τσολάκη: "Φέτος στολίσαμε το πρώτο μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν παντρεμένοι"
Ελένη Τσολάκη: "Φέτος στολίσαμε το πρώτο μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν παντρεμένοι"

Τα πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένη περνάει η Ελένη Τσολάκη, η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Παύλο Πετρουλάκη. 

Η παρουσιάστρια, που σπάνια μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της, με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της, αναφέρθηκε μέσα από κείμενο της στο προσωπικό της blog, elenitsolaki.gr, στον σύζυγο της.

Αναλυτικά το κείμενο της Ελένης Τσολάκη:

Αγαπώ τα Χριστούγεννα! Αγαπώ την χαρά αυτών των ημερών, τη λάμψη, τις αγκαλιές και τα φιλιά. Από παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου με πολύ χαρά να περιμένω τη μέρα που θα στολίσουμε το δέντρο μας και να είναι γιορτή για το σπίτι και την οικογένεια μου. Τι ευλογία! Πάντα μου άρεσε  να συμμετέχω ενεργά στο στόλισμα του δέντρου, αλλά σιχαινόμουν τη διαδικασία του ξεστολίσματος. Αισθανόμουν πως κάτι τόσο όμορφο έφτανε στο τέλος του.

Φέτος στολίσαμε  το πρώτο μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν παντρεμένοι! Μπορεί να ήταν κάπως νωρίς, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τη χαρά μου. Επίσης έτσι θα έχω τη δυνατότητα να το χαρώ περισσότερες μέρες! Άλλωστε ποτέ δεν είναι κακό να κάνεις κάτι που ξέρεις πως θα λειτουργήσει τόσο όμορφα για σένα και τη ψυχή σου.

Το πρώτο μας και είναι τόσο όμορφο! Για μας το πιο όμορφο του κόσμου, γιατί έχει μέσα αγάπη. Μακάρι μετά από τόσες δύσκολες μέρες που προηγήθηκαν, κάθε σπίτι να έχει αυτή τη χαρά. Θλίβομαι όταν σκέφτομαι πως πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας δεν μπορούν να νιώσουν αυτά τα όμορφα συναισθήματα. Και επειδή όλες αυτές οι κακές μέρες δεν αποτελούν μακρινό παρελθόν, η θλίψη είναι ακόμα πιο έντονη. Και αν μπορούσαμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι στιγμές, που όλοι μαζί ενωμένοι υποδεχόμαστε και φέτος τις γιορτινές μέρες, τότε νομίζω πως τίποτα μικρό ή ασήμαντο δεν θα ήταν ικανό να μας το χαλάσει.

Αυτή είναι και η ευχή μου για τα φετινά Χριστούγεννα! Ας τα χαρούμε και ας τα εκτιμήσουμε με αγάπη και χαρούμενες σκέψεις. Ας πλημμυρίσουμε από τα όμορφα συναισθήματα που αυτές οι μέρες φέρνουν στα σπίτια και στη ψυχή μας και ας ψάξουμε να βρούμε την αληθινή χαρά σε ότι μικρό και ουσιαστικό έχουμε μπροστά μας. 

Υπομονή και κουράγιο στους ανθρώπους που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες και ας τους έχει ο Θεός καλά. Για όλους εμάς που έχουμε τα σπίτια μας, τις οικογένειες μας και  που μπορούμε να ζήσουμε τη ζεστασιά αυτών των ημερών νομίζω πως αυτό από μόνο του είναι το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό δώρο.

Αν δεν στολίσατε ακόμα να το κάνετε γρήγορα. Θα σας αλλάξει τη διάθεση και όλη την ενέργεια!

H Ελενη Τσολακη

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR