counter

Ελένη Τσολάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί!

Ελένη Τσολάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί!
Ελένη Τσολάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί!

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Τσολάκη στο People και τον Γιώργο Πρατάνο και μεταξύ άλλων,  αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν επιθυμεί να παντρευτεί.  Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις σχέσεις που, στις μέρες μας, χαρακτηρίζονται κυρίως από εγωισμό, με αποτέλεσμα ο χωρισμός να έχει γίνει η θλιβερή κατάληξη πολλών ζευγαριών.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Τσολάκη: Έτσι είναι η ζωή στο σπίτι με το σύντροφό της

Η Ελένη Τσολάκη επεσήμανε τη δυσκολία που υπάρχει πια να διατηρηθεί «για πάντα» ένας γάμος και αποδίδει στο γεγονός αυτό, τον δισταγμό της να κάνει το επόμενο βήμα που θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ξεκαθαρίζοντας ότι η δημιουργία της οικογένειας είναι κάτι που την αφορά και που επιθυμεί να κάνει στο μέλλον, τόνισε την ανάγκη της να μη νιώθει αμφιβολίες για τον άνθρωπο που έχει στο πλευρό της.

"Μεγάλωσα κοριτσίστικα, με το concept νυφικό – εκκλησία – μπομπονιέρες. Έχω αντιληφθεί πλέον πως, για να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου, θα πρέπει να έχεις το μικρότερο ποσοστό αμφιβολιών για τον άνθρωπό σου. Όλοι θέλουμε να παντρευτούμε και να κρατήσει για πάντα. Ρεαλιστικά, αυτό το «για πάντα» είναι δύσκολο, αφού οι σχέσεις στις μέρες μας έχουν γίνει πιο εγωιστικές. Το «εγώ» μας υπερτερεί σε σχέση με τις ανάγκες του ζευγαριού. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά δεν θέλω να πάρω αυτή την απόφαση με γνώμονα το χρόνο, αλλά με γνώμονα την καρδιά μου.

Οι γονείς μου είναι σαράντα χρόνια μαζί και έφτιαξαν μια όμορφη οικογένεια. Αυτό γίνεται πρότυπο και θες να δημιουργήσεις κάτι ανάλογο. Βλέπω στο γάμο τους αυτό το συμβιβασμό χωρίς εγωισμούς, που δεν είναι εύκολος στις ημέρες μας. Εγώ δεν μπορώ να συμβιβαστώ, τουλάχιστον όχι πάντα. Είναι δύσκολο να λειτουργείς σε μια σχέση, χωρίς να έχεις ως κύριο μέλημα τον εαυτό σου. Θέλω να πιστεύω πως, όταν αποφασίσω να προχωρήσω με έναν άνθρωπο, θα έχω αποδεχτεί πως ο εγωισμός μου θα πρέπει να πάει ένα βήμα πίσω. Mε τα χρόνια αρχίζω να το καταφέρνω αυτό. Παλιότερα δεν το έκανα. Ήταν αυτό που πίστευα εγώ και τίποτε άλλο.

Πλέον, δεν είμαι τόσο αγρίμι στις σχέσεις μου όσο ήμουν μικρότερη. Αυτό έχει να κάνει και με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, γιατί εκείνος είναι που μπορεί να σου αλλάξει τη βασική θεώρηση που έχεις για τη σχέση. Ίσως για αυτό άλλαξα κι εγώ τη δική μου. Ο συμβιβασμός δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, εμείς είμαστε που του δίνουμε αρνητική χροιά. Σε όλες τις άλλες σχέσεις –επαγγελματικές, φιλικές– συμβιβαζόμαστε. Συμβιβασμός δεν είναι να βάλω τα «θέλω» μου κάτω από τα δικά σου, αλλά να σε ακούσω, να σε αφουγκραστώ, να λάβω υπόψη μου και τις δικές σου ανάγκες. Αυτός δεν είναι κακός συμβιβασμός" δήλωσε χαρακτηριστικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR