counter

Eλένη Μενεγάκη: "Είμαι σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό μου"

Eλένη Μενεγάκη: "Είμαι σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό μου"
Eλένη Μενεγάκη: "Είμαι σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό μου"


Eλένη Μενεγάκη

Συνέντευξη στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου με το Πρώτο Θέμα και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας σε αυτήν για όλα: για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη και αποβολή της, για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο και για τις διακυμάνσεις του βάρους της.

Η παρουσιάστρια διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που την ήθελαν να κυοφορεί το παιδί του συντρόφου της Μάκη Παντζόπουλου. Τα παραπανήσια κιλά που μπορεί να προστέθηκαν στην σιλουέτα της κατά την διάρκεια του καλοκαιριού προήλθαν από χαλάρωση και ξεγνοιασιά και όχι από εγκυμοσύνη. Η παρουσιάστρια αμέσως προχώρησε σε δίαιτα χάνοντας τα. Η φημολογία της αποβολής ήταν εκτός πραγματικότητας και η απώλεια βάρους δεν προήλθε από εκεί.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν ισχύει ούτε η εγκυμοσύνη ούτε η αποβολή, ούτε η παρούσα ούτε οι προηγούμενες, όπως έχει κατ’ εξακολούθηση γραφτεί. Θέλω αν αρέσω στον εαυτό μου, θέλω να με προσέξω περισσότερο και η εικόνα μου με τα επιπλέον κιλά δεν μου άρεσε. Είχα χτυπήσει κόκκινο και ένιωθα περίεργα με το σώμα μου."

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων επιβεβαιώνει και την δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκεται με τον πρώην σύζυγό της δηλώνοντας : "Δικαστική διαμάχη, ναι, υπάρχει, αλλά αφορά εμάς και κανέναν άλλο".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR