counter

Ελένη Μενεγάκη: Δέκα φωτογραφίες με τον φύλακα - άγγελό της!

Ελένη Μενεγάκη: Δέκα φωτογραφίες με τον φύλακα - άγγελό της!
Ελένη Μενεγάκη: Δέκα φωτογραφίες με τον φύλακα - άγγελό της!

Για την Ελένη Μενεγάκη πρωταγωνιστές της ζωής της είναι τα πρόσωπα της οικογένειάς της. Παρουσιάστρια, μητέρα, σύζυγος η ωραία Ελένη φροντίζει καθημερινά να μην χαλά το χατίρι κανενός. Μπορεί τα τέσσερα παιδιά της και ο Μάκης Παντζόπουλος να περνούν αρκετές ώρες της μέρας μαζί της στο σπίτι της στα βόρεια προάστια, ωστόσο το ενδιαφέρον της Ελένης Μενεγάκη βρίσκεται και στη μαμά της , Ζέτα, αλλά και στον αδερφό της τον Θοδωρή.

Διαβάστε επίσης: Σπάνια φωτογραφία: Δείτε την Ελένη Μενεγάκη 46 χρόνια πριν!

Έχοντας δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια διαφορά μεταξύ τους, για τον Θοδωρή Μισόκαλο και την Ελένη Μενεγάκη δεν υπάρχουν εμπόδια που να μπορούν να τους κρατήσουν μακριά.

Τι και εάν τα παιδικά τους χρόνια δεν συνέπεσαν ηλικιακά, η Ελένη και ο Θοδωρής με την πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί θα μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

«Τον αδερφό μου με έναν τρόπο τον νιώθω και αυτόν παιδί μου. Ελπίζω η ζωή να του τα φέρνει όλα δεξιά. Να κατακτήσει ανθρώπους που να του στέκονται και να τον αγαπούν για αυτό που είναι, γιατί είναι ένα καταπληκτικό παιδί», είχε δηλώσει μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη για τον Θοδωρή Μισόκαλο.

Το FTHIS.GR συγκέντρωσε φωτογραφικό υλικό από την ζωή της Ελένης Μενεγάκη και του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR