counter

Ελένη Καστάνη: "Είχα ενοχές για τον θάνατο του πατέρα μου γιατί…"

Ελένη Καστάνη: "Είχα ενοχές για τον θάνατο του πατέρα μου γιατί…"
Ελένη Καστάνη: "Είχα ενοχές για τον θάνατο του πατέρα μου γιατί…"

Στην εκπομπή «Στούντιο 4», της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη  το μεσημέρι της Τετάρτης 8/5 η Ελένη Καστάνη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε τον θάνατο του πατέρα της ενώ αποκάλυψε τι την βασανίζει ακόμη και σήμερα.

«Σε μια επαρχιακή πόλη πάντα συμβαίνει αυτό, σε αναγνωρίζουν, σε χαρακτηρίζουν. Στο κεφάλι μου δεν περνάει ποτέ αυτό. Μαλακώνει αλλά δεν περνάει. Είναι μια πληγή που παραμένει. Πώς είναι μια γυναίκα να χάσει το παιδί της; Είναι μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ, έτσι νιώθω και εγώ για όλους τους αποχαιρετισμούς της οικογένειάς μου. Στον ύπνο μου βλέπω ότι κάπου αλλού είναι ο μπαμπάς μου, του λέω “γιατί μας έχεις αφήσει; Πού ζεις;”. Άλλαξε όλη η θεώρηση της ζωής μου. Δεν αλλάζει αμέσως αλλά αρχίζεις και ψάχνεσαι. Έψαχνα να το εξηγήσω γιατί ήταν ανεξήγητο στα μάτια μου. Δεν υπήρχε κάτι θεαματικό σε εμάς. Ένας μέθυσος πατέρας ή να έπαιζε ζάρια. Έπρεπε να δω ότι η ζωή είναι κι αλλιώς. Πώς είναι δυνατόν να ζεις μια φυσιολογική ζωή και ξαφνικά να μην είσαι καλά; Μέχρι αρχές Λυκείου τα είχα εξηγήσει όλα στο μυαλό μου. Μέσα στο σπίτι ήμουν το άτομο που αντέδρασε πιο έντονα.

 Εμένα καθόρισε τόσο πολύ! Εγώ το εξήγησα μέσα μου. Δεν το συζητούσαμε στο σπίτι μου. Στους Πρωταγωνιστές το είπα πρώτη φορά που η εκπομπή αφορούσε την κατάθλιψη. Την έχω γνωρίσει από μικρή την πληγή αυτή. Κατάλαβα ότι ο πατέρας μου το είχε, τότε δεν ονοματιζόταν αυτό. Μπορεί να σε έλεγαν και τρελό τότε! Θεωρώ ότι το να θέσει κάποιος τέρμα τη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και αδυναμία ταυτόχρονα. Από τη μία τον θαυμάζω αλλά από την άλλη τον ψέγω γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Είχα ενοχές γιατί ήμουν το τελευταίο άτομο που ήρθε σε επαφή μαζί του. Όταν έφυγε ο μπαμπάς από το σπίτι ήμουν ξύπνια κι αυτό με βασανίζει ακόμη! Γιατί δεν το πρόλαβα με την έννοια ότι δεν μπορούσα να τον αποτρέψω. Εμένα χαιρέτησε φεύγοντας. Για αυτό θεωρώ ότι είμαι και ένα άτομο μοιραίο», εξομολογήθηκε η Ελένη Καστάνη.

Δείτε επίσης - "Λύγισε" η Ελένη Καστάνη: "Είχαμε πάντα καταπληκτικές σχέσεις, μέχρι και το τέλος της ζωής του"

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Ελένη Καστάνη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR