counter

Ελένη Φουρέιρα: Εκεί θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

Ελένη Φουρέιρα: Εκεί θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της
Ελένη Φουρέιρα: Εκεί θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» παραχώρησε ο Θέμης Γεωργαντάς και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα φετινά MAD VMA τα οποία θα διεξαχθούν στις 19 Ιουνίου.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως στα βραβεία θα δούμε την πρώτη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μετά τη γέννηση του γιου της.

Δείτε επίσης - Ελένη Φουρέιρα: Η καθημερινότητά της ως εργαζόμενη μητέρα μέσα από 6+1 φωτογραφίες!

Ελένη Φουρέιρα – Η αποκάλυψη του Θέμη Γεωργαντά για την πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της

«Τα Mad VMA φέτος τα έχουμε προγραμματίσει για τις 19 Ιουνίου. Φέτος θα έχω κοντά μου μια ομάδα super host, μια ομάδα super παρουσιαστών, θα είναι πολλά άτομα και εξαιρετικά παιδιά που διαπρέπουν αυτή τη στιγμή στα social media, στο YouTube.

Η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση Mad VMA. Αυτή είναι η διάθεση. Τώρα είναι στην ωραιότερη φάση της ζωής της, δεν το συζητώ, που είναι μαμάκα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το οξυγόνο της και έχει πολύ ανάγκη να το κάνει. Αυτό το καλοκαίρι θα κάνει πολύ ωραία πράγματα που θα ξεκινήσουν όπως δείχνουν όλα από τα MAD VMA 2023» είπε μεταξύ άλλων ο Θέμης Γεωργαντάς.

Θυμίζουμε πως η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο στις 7 Φεβρουαρίου τον γιο της, που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία και από τότε βιώνει την απόλυτη ευτυχία.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Θέμης Γεωργαντάς για την πρώτη εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μετά τη γέννηση του γιου της:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR