counter

Έλενα Παπαρίζου: "Μέσα σε δυο μήνες, πήρα δέκα κιλά"

Έλενα Παπαρίζου: "Μέσα σε δυο μήνες, πήρα δέκα κιλά"
Έλενα Παπαρίζου: "Μέσα σε δυο μήνες, πήρα δέκα κιλά"

Συνέντευξη στο Thema People και στη Ζωή Δημητρίου παραχώρησε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να πάρει στο παρελθόν 10 κιλά σε δύο μήνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της: «Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι ότι με έχουν βάλει σε ένα κουτάκι και πρέπει να ικανοποιώ τις δικές τους προβολές. Κάνω αυτό που θέλω για μένα. Δεν σημαίνει ότι κάτι που κάνουν όλοι είναι απαραίτητα κάτι που ταιριάζει και σε μένα. Δεν παρασύρομαι από τις γνώμες των πολλών. Δεν ασχολούμαι κάθε μέρα με τη ζυγαριά μου. Προτεραιότητα μου είναι η υγεία μου. Να είμαι καλά. Σωματικά, πνευματικά και ψυχικά. Σίγουρα είσαι αυτό που τρως, αλλά κάποιες φορές υπάρχει σοβαρός λόγος που παίρνεις ή χάνεις βάρος. Είχα θυρεοειδή και άλλα ορμονικά θέματα. Μέσα σε μία εβδομάδα δεν χωρούσα στο αγαπημένο μου τζιν. Σε πάρα πολύ μικρό διάστημα, μέσα σε δυο μήνες, πήρα δέκα κιλά.

Δεν είχα καταλάβει ότι έχω θέμα με τον θυρεοειδή μου. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο για καμία γυναίκα να παίρνει απότομα βάρος, αλλά έμαθα ότι το πιο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την υγεία μας. Δεν είμαι από τις γυναίκες που αν πάρουν δυο κιλά θα νιώσουν ενοχές. Στις διακοπές τρώμε καλά και κοιμόμαστε πολύ. Είναι λογικό να παχύνουμε. Για αυτό κάνουμε διακοπές και όχι για να δείχνουμε τα μαγιό στην παραλία. Άλλαξα πολύ τον τρόπο που τρέφομαι. Αποφεύγω τα έτοιμα φαγητά που είναι γεμάτα ζάχαρη. Κυκλοφορώ με ταπεράκια. Προχθές που είχαμε γυρίσματα για το “The Voice” έφυγα στις 9 από το σπίτι και επέστρεψα στις 8 το βράδυ. Είχα μαζί μου τρία γεύματα. Τα φτιάχνω μόνη μου, θέλω να τρώω νόστιμα. Να είναι ωραία στην όψη και τη γεύση. Να μυρίζουν ωραία. Θέλω να ζω γενικά όμορφα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR