counter

"Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μιχάλης Ασλάνης αυτοκτόνησε" δηλώνει ο ιατροδικαστής

"Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μιχάλης Ασλάνης αυτοκτόνησε" δηλώνει ο ιατροδικαστής
"Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μιχάλης Ασλάνης αυτοκτόνησε" δηλώνει ο ιατροδικαστής

Μιχάλης Ασλάνης

Το επίσημο αίτιο θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη, που προέκυψε δύο μήνες μετά τον χαμό του από τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης έδειξε ότι το “καλό παιδί” της μόδας έφυγε από φαρμακευτική τοξίκωση. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, Σωτήρη Μπουζιάνη, ο σχεδιαστής μόδας έκανε χρήση χαπιών υπνωτικών και κατασταλτικών. Ίσως για να δραπετεύσει από τα οικονομικά προβλήματα που τον έπνιγαν.

Το βράδυ της 27ης Αυγούστου οι μαύρες σκέψεις στοίχειωναν το μυαλό του γνωστού σχεδιαστή ο οποίος οδηγήθηκε στην τραγική κατάληξη. Δεν άντεξε το ενδεχόμενο σύλληψης του για τα χρέη που είχε και προτίμησε να "φύγει" με το θανατηφόρο κοκτέιλ χαπιών που κατανάλωσε.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης κατέληξε ακριβώς σε αυτό το συμπέρασμα όταν έφτασαν στα χέρια του τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. O σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Είχε ήδη επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή του με οποιοδήποτε τρόπο.

"Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία. Κατανάλωσε θανατηφόρα δόση φαρμάκων. Ήθελε να "φύγει", δήλωσε στην εφημερίδα Espresso, ο γνωστός ιατροδικαστής και πρόσθεσε:

“Υπολογίζεται ότι ο θάνατος του επήλθε αρκετές ώρες προτού βρεθεί νεκρός. Ωστόσο, δεν υπέφερε. Η μεγάλη ποσότητα χαπιών που βρέθηκαν στον οργανισμό του προκάλεσε αρχικά απώλεια συνείδησης. Έπειτα, σταδιακά σταματά η αναπνοή και επέρχεται ο θάνατος. Αυτό μπορεί να διήρκεσε λίγα λεπτά της ώρας", ολοκληρώνει ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ενώ ξεκαθαρίζει: "Τα χάπια που πήρε δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε".

Ο κολλητός του φίλος και PR Manager Γιάννης Καζανίδης ωστόσο μιλώντας στην Espresso δηλώνει: "Ο Μιχάλης έπαιρνε διάφορα χάπια, για το σάκχαρο, την παλινδρόμηση, την πίεση, καθώς και υπνωτικά για να κοιμάται τα τελευταία 20 χρόνια. Εμείς πάντως που είμαστε κολλητοί του φίλοι, είμαστε σίγουροι ότι ο Μιχάλης δεν αυτοκτόνησε, απλώς μπέρδεψε τα χάπια". 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάκης Τσέλιος αρνούμενος να συμβιβαστεί με την απώλεια του Μιχάλη Ασλάνη: "Δεν θέλω να σκεφτώ τίποτα περισσότερο μόνο ότι ο Μιχάλης πάνω στο κομφούζιο που είχε στα προβλήματά του, μπέρδεψε τη σειρά των χαπιών και την ποσότητα και έτσι συνέβη το μοιραίο".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR