counter

Είναι η μπέμπα στρουμπουλή, την έντυσε και η μαμά μπαλαρίνα...

Είναι η μπέμπα στρουμπουλή, την έντυσε και η μαμά μπαλαρίνα...
Είναι η μπέμπα στρουμπουλή, την έντυσε και η μαμά μπαλαρίνα...

Διακοπές σε τροπική παραλία απολαμβάνει η τραγουδίστρια Rochelle Humes που είναι μέλος του group  “The Saturdays”.  Η νεαρή τραγουδίστρια είναι μανούλα της μικρής  Alaia – Mai, η οποία όπως βλέπετε κλέβει τις εντυπώσεις στην παραλία με το κουκλίστικο μαγιό της που είναι ολόσωμο πουά ενώ γύρω από τη μέση της έχει τούλι που θυμίζει φουστάκι μπαλαρίνας και τα στρουμπουλά μπουτάκια της.

Το μελαμψό μωράκι απολαμβάνει τα παιχνίδια με τη διάσημη μαμά της και τα βλέμματα στρέφονται πάνω της τόσο για το νάζι της όσο και για το άκρως εντυπωσιακό μαγιό της που έκανε τους λουόμενους να την χαζεύουν.

Η Rochelle Humes δεν άφησε τη μικρή της στιγμή από τα μάτια της. Τα παιχνίδια δεν είχαν σταματημό όπως και οι φωτογραφίες με την κορούλα της. Η τραγουδίστρια θέλει να απαθανατίζει κάθε στιγμή με την μονάκριβη κορούλα της και να μοιράζεται την ευτυχία της με τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μωρό της όμορφης τραγουδίστριας κέντρισε το ενδιαφέρον τόσο με τα παιχνίδια και τα νάζια του αλλά και με τo outfit που έχει επιλέξει η διάσημη μαμά του για την παραλία. Στη μια φωτογραφία φοράει ένα πουά ολόσωμο μαγιό με ροζ τούλι και μοιάζει σαν μπαλαρίνα και στην άλλη φοράει ένα κατακκόκινο ολόσωμο μαγιό γεμάτο λευκές καρδούλες. 

Τις φωτογραφίες με το μωρό της και φόντο τη θάλασσα ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της η Rochelle Humes η οποία κρατάει την Alaia – Mai και είναι η πιο ευτυχισμένη μανούλα με το τεράστιο πλατύ χαμόγελο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR