counter

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: "Αυτό που με έχει τσακίσει από την κρίση..."

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: "Αυτό που με έχει τσακίσει από την κρίση..."
Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: "Αυτό που με έχει τσακίσει από την κρίση..."

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού και αποκάλυψε κατά πόσο τον έχει επηρεάσει η κρίση οικονομικά τα τελευταία χρόνια.

Έχουν μείνει όνειρα για να πραγματοποιηθούν;

Είμαι ένας άνθρωπος που ικανοποιείται εύκολα, δε ζητάω πολλά από τη ζωή μου, ζητάω λίγα και είμαι ευχαριστημένος. Τα όνειρά μου έχουν εκπληρωθεί. Αυτό που με έχει τσακίσει από την κρίση, είναι ότι δεν μπορώ να ταξιδεύω, είναι ένα κομμάτι που αγαπώ πάρα πολύ στη ζωή, το ταξίδι. Το να βλέπεις άλλα πράγματα, άλλους πολιτισμούς, άλλο γεωφυσικό χώρο, σε πλουτίζει. Από τότε που μπήκε η κρίση έχω σταματήσει τα ταξίδια, έχω κάνει μόνο ένα ταξίδι, κι αυτό, είναι κάτι που με στεναχωρεί πολύ.

Τα πράγματα ήρθαν εύκολα για σένα;

Τα πράγματα δεν ήρθαν εύκολα. Εκ των υστέρων και βλέποντας την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια, τις δουλειές μου, στο θέατρο και την τηλεόραση, θα πει κάποιος ότι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα, αλλά ποτέ δεν ήταν εύκολα. Η δουλειά του ηθοποιού είναι δύσκολη και δεν είναι σίγουρη. Τώρα με τις 2μηνες παραστάσεις που γίνονται ένας ηθοποιός πρέπει να βρίσκει τρεις φορές δουλειά το χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα για τους ηθοποιούς. Υπάρχουν τρικλοποδιές και χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως σε όλες τις δουλειές.

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος δίνει συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και αποκαλύπτει

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR