counter

Δημήτρης Κόκοτας: "Έχουμε τα πρώτα καλά μαντάτα" - Προχωρά η διαδικασία αφύπνισής του

Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική μετά από έμφραγμα που υπέστη, παρουσίασαν στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα την Τρίτη 23/4. Θυμίζουμε ότι χτες, ανέφεραν ότι είχε ξεκινήσει η προσπάθεια αφύπνισής του.

"Έχουμε τα πρώτα καλά μαντάτα για τον Δημήτρη Κοκότα μετά από αρκετές εβδομάδες", σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια ο Θάνος Βάγιος έδωσε όλο το ρεπορτάζ.

"Ουσιαστικά, δείχνει ότι οργανισμός του ανταποκρίνεται στη μειωμένη δόση του φαρμάκου που τον κρατά σε καταστολή, κάτι που σημαίνει ότι σταδιακά επανέρχεται και ανακτά τις αισθήσεις του, σίγουρα όμως αυτό δεν θα γίνει σε λίγες μέρες, ούτε σε λίγες ώρες. Αυτό είναι κάτι που θα κρατήσει ενδεχομένως και ως το τέλος της εβδομάδας, πάντως επανέρχεται σταδιακά και είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτό το αποτέλεσμα από τις πρώτες δύο φορές που έχει ξαναγίνει η προσπάθεια.

Θέλω να σου πω Γιώργο όμως ότι ανακτώντας τις αισθήσεις του σιγά-σιγά, οι γιατροί προχωρούν και σε νέες εξετάσεις με τις οποίες βλέπουν την πλήρη κλινική του εικόνα και πως θα επανέλθει πια", τόνισε.

Δείτε στο επάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR