counter

Δήμητρα Ματσούκα: "Δεν με απασχολεί πως με βλέπει ο κόσμος..."

Δήμητρα Ματσούκα: "Δεν με απασχολεί πως με βλέπει ο κόσμος..."
Δήμητρα Ματσούκα: "Δεν με απασχολεί πως με βλέπει ο κόσμος..."

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town έδωσε η Δήμητρα Ματσούκα και, εκτός των άλλων, απάντησε στο αν γνωρίζει για την εικόνα που έχει για εκείνη ο κόσμος.

''Δεν έχω ιδέα. Και δεν μπορώ να έχω. Διάφοροι άνθρωποι μου λένε διαφορετικά πράγματα. Και ούτε διαθέτω δυστυχώς, γιατί πολύ θα μου άρεσε, τηλεπαθητικές ιδιότητες. Είναι κι αυτό ένα ταλέντο που επίσης δεν έχω. Να αναλύω δηλαδή με εμπορικούς όρους τι είμαι. Η δουλειά που επέλεξα είναι να αφηγούμαι μία ιστορία στον κόσμο. Δεν έχω σπουδές marketing και ούτε ακριβώς παρακολουθώ την επικαιρότητα. Είμαι περισσότερο στον δικό μου κόσμο. Χειρισμούς καριέρας ή μέθοδο για αυτήν δεν είχα ποτέ. Απλώς προσπαθώ να λέω 'ναι' σε έργα που εκτιμώ. Και σε ανθρώπους που εκτιμώ βεβαίως.'', είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν κατέληξε: ''Δεν το αναλύω. Δεν ξέρω κιόλας την απάντηση. Όμως σίγουρα δε με απασχολεί. Με ενδιαφέρει να με συμπαθούν ή να με καταλαβαίνουν όσοι εγώ εκτιμώ. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους ή τουλάχιστον να γινόμαστε κατανοητοί από όλους, παρά από αυτούς που έχουμε κάποια συνάφεια, κάποια εκλεκτική συγγένεια.''

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR