counter

Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να πίνει καφέ στο κυλικείο της σχολής

Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να πίνει καφέ στο κυλικείο της σχολής
Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να πίνει καφέ στο κυλικείο της σχολής

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha αποφάσισε, όπως είναι γνωστό, να τελειώσει τη σχολή της και να πάρει το πτυχίο της στη Φιλοσοφική Αθηνών. Η ίδια έχει αφοσιωθεί στον στόχο της και έδωσε κανονικά εξετάσεις στα μαθήματα που χρωστούσε.

Η παρουσιάστρια την Πέμπτη πήγε για άλλη μια φορά στο Πανεπιστήμιο και απόλαυσε τον καφέ της στο κυλικείο της σχολής, συντροφιά με συμφοιτητή της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία στο Instagram και όπως ενημέρωσε, τους διαδικτυακούς της φίλους, τον φετινό χειμώνα θα πίνει τον καφέ της στο κυλικείο της σχολής.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Τα καφεδάκια μου αυτό το χειμώνα θα περιοριστούν στο κυλικείο της σχολής!!! Με την καλύτερη παρέα φυσικά  που είχα την χαρά να γνωρίσω αλλά και όχι μόνο.. και όλους εσάς που με στηρίζετε, με εμψυχώνετε και είστε εκεί δίπλα μου σε όποια απόφαση και αν πάρω.. Μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να πετύχεις αν το πιστέψεις. Σας ευχαριστώ».

Η Κωνσταντινα Σπυροπουλου με συμφοιτητη της

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR