counter

Δείτε την Ελένη Χατζίδου μετά την πλαστική επέμβαση στην μύτη!

Δείτε την Ελένη Χατζίδου μετά την πλαστική επέμβαση στην μύτη!
Δείτε την Ελένη Χατζίδου μετά την πλαστική επέμβαση στην μύτη!

Ελένη Χατζίδου

Ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες της για το Dancing with the Stars 4 ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter η Ελένη Χατζίδου μα αυτή την φορά με κάτι εμφανώς ανανεωμένο επάνω της: την μύτη της! Σε πλαστική επέμβαση στην μύτη υποβλήθηκε η Ελένη Χατζίδου πριν από ένα περίπου μήνα λόγω του πολυετούς διαφράγματος που είχε και προκαλούσε προβλήματα στην αναπνοή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη πλαστική επέμβαση στην οποία προέβη η Ελένη Χατζίδου. Η ανερχόμενη τραγουδίστρια ,όπως έχει παραδεχθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, έχει προχωρήσει και σε πλαστική επέμβαση στο στήθος. Η Ελένη Χατζίδου μετά την πλαστική επέμβαση στην μύτη και το δερματολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο πρόσωπο λόγω μολύνσεως, -κλείνοντας την για αρκετό χρονικό διάστημα στο σπίτι ώσπου να το ξεπεράσει- επιστρέφει με την συμμετοχή της στο χορευτικό show του ΑΝΤ1.

Ελένη Χατζίδου

Η φωτογραφία από τις πρόβες συνοδεύτηκε με λεζάντες της «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και «έχω τον καλύτερο χορευτή» εκφράζοντας έτσι η Ελένη το μικρό άγχος που έχει για το πώς θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις επιταγές του show αλλά και τον ενθουσιασμό της για τον παρτενέρ της που θα της εξασφαλίσει εντυπωσιακές φιγούρες on stage! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR