counter

Δείτε πως ήταν στην παιδική τους ηλικία τα διασημότερα top model του κόσμου

Δείτε πως ήταν στην παιδική τους ηλικία τα διασημότερα top model του κόσμου
Δείτε πως ήταν στην παιδική τους ηλικία τα διασημότερα top model του κόσμου

Είναι διάσημες, πανέμορφες, περιζήτητες και σίγουρα από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες του πλανήτη. Με αναλογίες που κόβουν την ανάσα όλες τους διαγράφουν τη δική τους μοναδική πορεία στο χώρο του μόντελινγκ.

Το κοριτσάκι που ποζάρει όλο απορία στο φακό δεν είναι άλλο από τη γνωστή σε όλους μας Gisele Bundchen που είναι το αγαπημένο top model των παπαράτσι. Το 32χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία θεωρείται σήμερα ως ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα top model, είναι μαμά δύο παιδιών και συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους διασημότερους αγγέλους της Victorias’ Secret.

H Alesssandra Ambrosio που ποζάρει με το καρό φορεματάκι της έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στις επιδείξεις μόδας της Victoria’s Secret, ενώ έχει πάρει μέρος στις μεγαλύτερες διαφημιστικές καμπάνιες του Armani Exchange, Christian Dior και Ralph Lauren. Φέτος επισκέφτηκε τη χώρα μας με τον επιχειρηματία και σύντροφό της, Jamie Mazur, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Anja.

Η μικρή τσαχπίνα με τα πανέμορφα μεγάλα γαλανά μάτια και τα λακκάκια στα μαγουλάκια της γεννήθηκε στην Αυστραλία και ακούει στο όνομα Miranda Kerr. Δεν περίμενε ποτέ ότι από διατροφολόγος θα κατέληγε να κατακτήσει τις πασαρέλες και να είναι σήμερα ακριβοπληρωμένος άγγελος της Victoria’s Secret. Σήμερα είναι από τα πιο περιζήτητα μοντέλα και απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές πλάι στον αγαπημένο της σύζυγο Orlando Bloom και το γιο τους Flynn.

Ο θεός θα λέγαμε την προίκισε με εκθαμβωτική ομορφιά και έχει ήδη γίνει εξώφυλλο στα πιο σημαντικά περιοδικά όπως είναι η  Vogue, το Numéro, το Harper’s Bazar και το V Magazine. Το ξανθό κορίτσι της φωτογραφίας που φοράει τη φαρδιά μακριά μπλούζα είναι η  Doutzen Kroes και έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα μοντέλου αφού κατάφερε να γίνει μέσα σε ελάχιστους μήνες η μούσα των σχεδιαστών μόδας. Η Ολλανδικής καταγωγής καλλονή είναι μητέρα ενός αγοριού του Phyllon και ερωτευμένη με τον Dj σύζυγό της Sunnery James.

Την  Βar Refaeli τη γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τη σχέση της με τον Leonardo DiCaprio, με τον οποίο πλέον δεν είναι μαζί. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε είναι ότι το διάσημο μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο όταν ακόμα ήταν 8 μηνών!

Η Cara Delevingne είναι το κορίτσι που τα πυκνά φρύδια στιγμάτισαν την παιδική της ηλικία κάνοντας την  "αντικείμενο" γέλιων και πειραγμάτων στο σχολείο. Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε ποτέ είναι ότι σήμερα τα φρύδια της θεωρούνται αγαπημένο στοιχείο πάνω της. Το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό. Φέτος, κατέκτησε τον τίτλο του μοντέλου της χρονιάς κάνοντας τους σχεδιαστές να είναι ερωτευμένοι, με το πρόσωπο με τα διάσημα φρύδια.

Η Βρετανικής καταγωγής, Jourdan Dunn η οποία φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνή για το περιοδικό GQ θα μπορούσε να εξελιχθεί στη νέα ανερχόμενη γαζέλα της πασαρέλας. Η 22χρονη καλλονή αποδεικνύει καθημερινά ότι ο δρόμος μπροστά της είναι ανοιχτός για να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως μιας και δε χρειάζεται να φοράει ρούχα υψηλής ραπτικής για να δείξει το καλλίγραμμο κορμί της.

Το μικρό πειραχτήρι με τη ροζ σαλοπέτα εξελίχθηκε σε μια σαγηνευτική σέξι με σαρκώδη χείλη καλλονή που σήμερα στέκεται επάξια στα event της Victoria’s Secret. Η Chanel Iman ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του μόντελινγκ στην ηλικία των δεκατριών και έχει ήδη ποζάρει στους πιο διάσημους και περιζήτητους φωτογράφους του πλανήτη.

Γεννημένη στο Σικάγο το 1992, η Karlie Kloss είναι σήμερα είναι η νέα μούσα της Mango που αναδεικνύει απόλυτα την αισθητική της εταιρείας. Πανέμορφη, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ προσθέτοντας στο βιογραφικό της αξιόλογες δουλειές.

Η Lara Stone είναι παγκοσμίου φήμης super model και κόβει την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού κάθε φορά που επιλέγει να φωτογραφίζεται γυμνή. Γνωρίζει σημαντική άνοδο στην καριέρα της τα τελευταία χρόνια στη βιομηχανία της μόδας και έχει τρελή ζήτηση αρκεί να αναφέρουμε ότι το 2011 έκανε σαράντα εφτά εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας. Το ξανθό πλασματάκι της φωτογραφίας το ανακάλυψαν στο μετρό του Παρισιού κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην ηλικία των δεκατεσσάρων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR