counter

Δείτε για πρώτη φορά τη Geri Halliwell με φουσκωμένη κοιλίτσα

Δείτε για πρώτη φορά τη Geri Halliwell με φουσκωμένη κοιλίτσα
Δείτε για πρώτη φορά τη Geri Halliwell με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως περιμένει το δεύτερο παιδί της μέσα από τα ξένα μέσα και αυτή είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με φουσκωμένη κοιλίτσα! Ο λόγος για τη Geri Halliwell η οποία παραβρέθηκε στα βραβεία «2016 Attitude Awards» λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, όπου συνάντησε τη φίλη της, Emma Bunton.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram, από την όμορφη βραδιά ποζάροντας δίπλα στη φίλη της για πρώτη φορά με την κοιλίτσα της φουσκωμένη. «Υπέροχη βραδιά, @emmaleebunton- μου παραχώρησε το βραβείο μου attitude. Ένιωσα υπέροχα που μπόρεσα να μοιραστώ τη χαρά μαζί της. #mamaspice», έγραψε στο σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία της. Φωτογραφία με την εγκυμονούσα φίλη της δημοσίευσε και η Emma στον λογαριασμό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Halliwell, είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο ότι μαζί με τη Melanie Brown (Scary Spice), τη Melanie Chisholm (Sporty Spice) και την Emma Bunton (Baby Spice) σχεδιάζουν ένα reunion tour... κάτι που η Victoria Beckham (Posh Spice) αρνήθηκε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR